diumenge, 1 de gener del 2017

El City es despenja

tancament DE L'ANY A LA PREMIER LEAGUE

El City es despenja

L'equip de Guardiola s'allunya a deu punts del liderat al caure a Liverpool, l'únic que aguanta el Chelsea



  • El City es despenja
    CARL RECINE
  • El City es despenja
    HANNAH MCKAY
  • El City es despenja
    Matthew Peters

Dissabte, 31 de desembre del 2016 - 18:46 CET
EL PERI                                           
Només el Liverpool aguanta la implacable marxa del Chelsea, però a distància: a sis punts. I aguanta perquè s'ha fet fort a Anfield, el seu estadi, i ha frenat les il·lusions del Manchester City de prendre-li la segona plaça. L'equilibrat duel entre Jurgen Klopp i Pep Guardiola, ara en versió anglesa després que naixés a la Bundesliga, va tenir color vermell. I alemany.

Un solitari gol de Georginio Wijnaldum, holandès, en un poderós cop de cap superant un passiu Kolarov quan a penes havia començat el partit (m. 8), ha sigut suficient per decantar la balança. Poques coses han passat en el terreny de joc, insuficients, en tot cas perquè el City aixequés el marcador davant un Liverpool que marxa embalat. Gairebé tant com el Chelsea.
Texto Alternativo
CARL RECINE
Pep Guardiola es lamenta a Anfield, durant el Liverpool-City.














Guardiola ha alineat l'onze de gala, inclòs Touré Yaya, recent talismà amb què el City no havia perdut des de la seva reaparició, però el City no ha expressat la seva superioritat tècnica. Li ha faltat remat. El tècnic de Santpedor ha introduït molt tard dos elements ofensius per intentar evitar la que seria la quarta derrota de la lliga. Navas ha entrat en el minut 85 i Iheanacho, dos més tard, sense temps per activar una reacció.
El City, tercer amb 39 punts, podria perdre la tercera posició si l'Arsenal venç al Crystal Palace en un dels partits que falten per acabar la 19a jornada. El Chelsea marxa al capdavant amb 49 punts, seguit del Liverpool amb 43. 

EL CHELSEA ARRASA L'STOKE

l Chelsea ha donat una nova demostració de fortalesa en l'epíleg de l'any, amb la seva 16a victòria en 19 jornades, les 13 últimes de forma consecutives i que li han permès igualar un rècord de l'Arsenal (2001-02). Malgrat els clars pronòstics, el quadro londinenc ha hagut de batallar contra un Stoke que ocupa el terç inferior de la classificació (4-2).
El Chelsea ha donat una lliçó d'entesa, després que el seu rival li igualés dues vegades el marcador. Courtois havia rebut només 2 gols en els últims 12, però Martins Indi, acabat d'iniciar el segon temps i Peter Crouch (m. 64) han empatat per a l'Stoke. En els dos casos, la reacció de l'equip d'Antonio Conte ha sigut fulgurant

Texto Alternativo
AEDDIE KEOGH
David Luiz i Cahill celebren el primer gol del Chelsea sobre l'Stoke City.
Cahill havia inaugurat el marcador en el primer temps (m. 34), i Willian, per dues vegades (m. 57 i 65), ha tornat la davantera als 'blues', que han comptat amb la presència de Cesc Fàbregas en l'onze titular, que ha sigut acomiadat entre aplaudiments. Pedro, l'heroi del 'Boxing Day', ni tan sols ha sigut convocat. Bojan Krkic, a l'Stoke, ha entrat en el minut 61 per Xaqiri. Diego Costa ha firmat l'últim gol (m. 85) que el situa al capdavant de la taula dels golejadors.

DRAMA A OLD TRAFFORD

El Manchester United ha patit molt més en la morbosa visita del Middlesbrough a Old Trafford (2-1). Bàsicament perquè Aitor Karanka visitava el seu antic cap al Madrid. Ha estat a punt de deixar en evidència José Mourinho amb el triomf. Ho han evitat Martial i Pogba en una fulgurant reacció de dos minuts que, no obstant, ha plasmat la superioritat local. L'àrbitre havia anul·lat un gol a Ibrahimovic per una falta a Víctor Valdés, que també tornava a Old Trafford, i el United havia estavellat dos remats a la fusta.

Texto Alternativo
JASON CAIRNDUFF
Gol anul·lat a Ibrahimovic per falta sobre Valdés en el primer temps del United-Middlesbroguh.

El 'Boro' guanyava a sis minuts del final gràcies a un gol de Grant Leadbitter (m. 67), quan Anthony Martial ha aprofitat una assistència d'Ibrahimovic (m. 84) i Paul Pogba ha rematat amb el cap un centre de Juan Mata (m. 85), que ha sigut un dels revulsius clau al substituir Fellaini perquè el United sumés el seu cinquè triomf seguit. No obstant, encara no accedeix als llocs de la Champions.

EL LEICESTER RESPIRA

Una victòria per la mínima, fidel també a l'estil que el va conduir a conquistar l'anterior edició de la Premier, alleuja la marxa del Leicester, preocupat aquest any per fugir del descens. Un gol d'Islam Slimani (m. 22) ha servit per amarrar els tres punts i evitar que l'absència del golejador Jamie Vardy tingués conseqüències en el marcador.
Texto Alternativo
MIKE EGERTON
Kouyate (West Ham) i Slimani (Leicester) lluiten per una pilota.
El West Ham ha tingut més possessió i ha rematat més vegades al marc de Kasper Schmeichel, però sense encert. El triomf del Leicester no evita que hagi rubricat el pitjor començament de la història del vigent campió del títol.

Altres resultats

Southampton-West Bromwich, 1-2
Burnley-Sunderland, 4-1
Swansea-Bournemouth, 0-3
Hull-Everton, 2-2


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada