dimecres, 23 de setembre del 2015

El Bayern destrossa el Wolfsburg amb cinc gols de Lewandowski en 9 minuts

UN D'ELLS DE TISORA

Els de Guardiola són líders provisionals de la Bundesliga a falta del que faci avui el Borussia Dortmund

Vídeo amb els 5 gols, en nou minuts, del polonès Lewandowski (Bayern) davant el Wolfsburg.
EL PERIODICO
EFE / BERLÍN
Dimecres, 23 de setembre del 2015 - 10.42 h
El Bayern Munic va donar un cop d'autoritat al golejar per 5-1 el Wolfsburg amb cinc gols del polonès Robert Lewandowski, marcats en nou minuts al començament del segon temps.
Lewandowski va començar a la banqueta la que seria la seva nit màgica, en el partit que s'esperava com el més disputat de la jornada alemanya.
El primer temps va complir aquestes expectatives i el Wolfsburg va agafar fins i tot avantatge en el minut 27 gràcies a Daniel Caligiuri i va estar a punt d'augmentar en el 39 amb un remat de Guillavogui des d'uns 60 metres, que va tocar el pal, després que Manuel Neuer perdés la pilota en una sortida suïcida.
Després del descans, Pep Guardiola va decidir fer sortir Lewandowski i deixar a la banqueta Thiago Alcántara en una clara aposta ofensiva l'èxit de la qual no era fàcil d'imaginar.

AL CAP DE POC DE SORTIR AL CAMP

En el minut 52, quan només feia set minuts que havia sortit al terreny de joc, Lewandowski va empatar el partit amb un remat amb la cama esquerra, després que Thomas Müller no arribés a rematar una centrada d'Arturo Vidal.
Menys d'un minut després el davanter polonès va fer el segon, amb un remat ras amb la cama dreta des de fora de l'àrea a una passada de Xabi Alonso. En el minut 55 va marcar el tercer, després de disparar al pal aprofitant una passada de Lahm.
La centrada per al quart, en el 57, el va fer Douglas Costa perquè Lewandowski definís amb un remat des de nou metres. I per coronar la seva nit, en el minut 61, el polonès va fer el cinquè amb una tisora espectacular aprofitant una centrda des de la dreta de Mario Götze.
Amb aquests minuts màgics de Lewandowski, el partit va quedar liquidat i el Bayern es posa líder provisional, a l'espera del que faci aquest dimecres el Borussia Dortmund en la seva visita al Hoffenheim.
A més, el Hertha va derrotar el Colònia per 1-0 amb dos gols del bosnià Vedeu Ibisevic. L'Hamburg es va imposar a domicili (0-1) a l'Ingolstadt amb un gran gol de falta de Michael Gregoritsch i el Darmstad va vèncer el Werder Bremen per 2-1 amb dos gols de Sandro Wagner després d'haver estat en desavantatge per una diana d'Aaron Johannson.