dimecres, 14 de gener del 2015

Jaume Roures: "Guardiola seria el president ideal per al Barça"

Va assegurar que no vendria a MESSI

Jaume Roures: "Guardiola seria el president ideal per al Barça"

El president de Mediapro, Jaume Roures, va parlar sense pèls a la llengua sobre l'actualitat blaugrana

Jaume Roures no es presentarà a les eleccions
Jaume Roures no es presentarà a les eleccions JOAN MONFORT
JAIME GARCÍA
2015.01.14 | 12:11 H.
SPORT 
El president i soci fundador de Mediapro, Jaume Roures, va atendre dimarts a la nit al programa radiofònic 'El Partit de les 12', on va repassar l'actualitat del Barça i diversos noms propis de l'entorn culer. Entre ells, el de l'exentrenador blaugrana Josep Guardiola, a qui considera "el president ideal" per al club català. Així mateix, ha reconegut ser "guardiolista".
Qüestionat sobre la presidència del FC Barcelona, ​​ha assegurat que mai se li ha passat pel cap presentar-se. "Això d'abraçar nens i anar als mercats no va amb mi", ha manifestat entre rialles. No obstant això, Roures s'ha mostrat convençut que Joan Laporta sí que es presentarà. "Té possibilitats de ser elegit president perquè té molt carisma". En aquest sentit, no dubta que Bartomeu competirà amb Laporta i que no es retirarà.
Jaume Roures també va parlar de la polèmica relació entre Messi i Luis Enrique que ve copant les portades dels diaris esportius i ocupant minuts en programes televisius i de ràdio durant aquests últims dies. "Em sembla una falsa polèmica que es vulgui vendre a Messi", ha assenyalat.
Sobre el tècnic asturià, va mostrar una gran indiferència: "Ni m'agrada ni em desagrada". Malgrat això, ha explicat que un entrenador del Barça "necessita autoritat moral perquè si no tindrà problemes".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada