dissabte, 10 de gener del 2015

Guardiola nega ser la solució per al Barça

BARÇA

Guardiola nega ser la solució per al Barça

El tècnic del Bayern defensa que el seu porter, Manuel Neuer, es mereix la Pilota d'Or al millor jugador del 2014

Pep Guardiola, exentrenador del Barça, ha negat aquest dissabte que sigui "la solució" per al club culer en una roda de premsa celebrada a la capital de Qatar, Doha, on s'entrena aquests dies el seu actual equip, el Bayern Munic. "Hi ha moltes opcions i la gent correcta prendrà les decisions més encertades per mantenir el Barça com un dels millors clubs del món", ha dit Guardiola.
A més, ha defensat que el seu porter, Manuel Neuer, es "mereix" la Pilota d'Or al millor jugador del 2014 que la FIFA lliurarà a Zuric aquest dilluns, ja que "ha estat increïble les últimes quatre temporades".
No obstant això, ha afegit que també se la mereixen els altres dos candidats, Cristiano Ronaldo i Messi, ja que "tots són grans jugadors", encara que "els que marquen gols tenen més opcions perquè és més espectacular marcar-ne que aturar-ne".
"Neuer ja ha guanyat perquè ja és candidat a guanyar un premi d'aquesta envergadura. El nostre porter hauria d'anar a Zuric per gaudir del que significa ser candidat; tots tres són fabulosos. Manu n'hauria d'estar molt orgullós perquè és molt difícil estar entre els tres millors del món", ha afegit Guardiola.
Així mateix, ha rebutjat també les informacions publicades sobre el fet que l'expresident blaugrana Joan Laporta el contractaria suposadament com a director esportiu si tornava a arribar a la presidència. "Laporta no ha dit això; tu ho has llegit però no ho ha dit", ha dit al periodista que ha fet aquesta pregunta.
A més, l'extècnic blaugrana també ha negat els rumors apareguts a la premsa esportiva espanyola sobre la possible incorporació del jugador del Reial Madrid Raphael Varane a les files del club bavarès. Sobre la situació de l'equip blanc, ha destacat els 22 partits seguits que han guanyat els 'merengues' i els dos de consecutius que han perdut fa poc: "Així és el futbol; sempre cal pensar en el futur".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada