dilluns, 26 de gener del 2015

Brüllten sich Sammer und Guardiola an?

Sky berichtet von Auseinandersetzung nach dem Training

 Brüllten sich Sammer und Guardiola an?

Vergrößern Gab es einen Disput zwischen Matthias Sammer (l.) und Pep Guardiola?
Gab es einen Disput zwischen Matthias Sammer (l.) und Pep Guardiola?
Foto: Ottmar Winter, Ralf Poller
Dicke Luft beim FC Bayern?
Laut „Sky“ hat es nach dem Training des deutschen Rekordmeisters mächtig gekracht. Beteiligt sollen wohl Sportvorstand Matthias Sammer (47) und Trainer Pep Guardiola (44) gewesen sein.
Brüllten sich Sammer und Guardiola an?
Worum es genau ging, ist noch völlig unklar. Nur so viel: Zu dem Disput soll es an einem kleinen Eingang zum Spielertrakt gekommen sein.
Das Wortgefecht sei „nicht jugendfrei und auf Englisch“ gewesen, heißt es in dem Bericht von „Sky“.
1px
Ihre Reaktion zu diesem Thema

Sky berichtet von Auseinandersetzung nach dem TrainingBrüllten sich Sammer und Guardiola an?


TABELLE Bundesliga
Pl.VereinSp.SUNTorePkt.
01
Bayern München17143041:445
02
VfL Wolfsburg17104333:1734
03
Bayer Leverkusen1777328:2028
04
Bor. Mönchengladbach1776425:1627
05
FC Schalke 041783628:2127
06
FC Augsburg1790822:2127
07
1899 Hoffenheim1775529:2526
08
Hannover 961773721:2624
09
Eintracht Frankfurt1765634:3423
10
SC Paderborn 071747621:2619
11
1. FC Köln1754817:2319
12
1. FSV Mainz 051739519:2318
13
Hertha BSC1753924:3518
14
Hamburger SV174589:1917
15
VfB Stuttgart1745820:3217
16
Werder Bremen1745826:3917
17
Borussia Dortmund17431018:2615
18
SC Freiburg1729617:2515
  • Champions League
  • Champions League Quali.
  • Europa League Quali.
  • Relegation
  • Abstieg

diumenge, 18 de gener del 2015

Guardiola celebra el seu aniversari i es 'declara' a un dels seus jugadors

 ALEMANYA

Guardiola celebra el seu aniversari i es 'declara' a un dels seus jugadors

L'entrenador del Bayern i ex del Barça, Pep Guardiola, compleix 44 anys

Guardiola compleix anys cada 18 gen
Guardiola compleix anys cada 18 gen
SPORT.es
2015.01.18 | 13:43 H.
Guardiola celebra aquest diumenge el seu 44è aniversari i ho fa en un gran moment de forma del Bayern de Munic, que va posar fi a la seva concentració a l'Orient Mitjà amb una victòria sobre l'Al Hilal saudita a Riad (1-4).
El conjunt alemany, aprofitant l'aturada de la Bundesliga, va viatjar a Qatar per preparar-se per la represa de la lliga alemanya, que encapçala amb 11 punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Wolfsburg.
Amb la Champions League com a principal objectiu, el de Santpedor esprem als seus jugadors en cada entrenament, com queda palès en el següent vídeo, en què a més li declara el seu 'amor' al defensa Holger Badstuber.
 
</iframe< /div><iframe width=630px height=50px src=http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=es&ie=UTF8&rurl=translate.google.com&sl=es&tl=ca&u=http://www.sport.es/es/ext_resources/html/random.html&usg=ALkJrhjM9oxzGhVVfUFAG9ZO2ReJTXt84A&gt
 

PEP 44- FELICITATS

PEP 44- FELICITATS

  • Wappen Bayern

Die Bayern liefern noch ein paar Fakten ...

Bild auf Twitter anzeigen
Glückwunsch zur Schnapszahl! Wir haben zu seinem 44. die besten Fakten zu , dem FCB & der Zahl 4 für euch.
.....................

 Hoch soll er leben ... -Trainer feiert heute seinen 44. Geburtstag!


dimecres, 14 de gener del 2015

Jaume Roures: "Guardiola seria el president ideal per al Barça"

Va assegurar que no vendria a MESSI

Jaume Roures: "Guardiola seria el president ideal per al Barça"

El president de Mediapro, Jaume Roures, va parlar sense pèls a la llengua sobre l'actualitat blaugrana

Jaume Roures no es presentarà a les eleccions
Jaume Roures no es presentarà a les eleccions JOAN MONFORT
JAIME GARCÍA
2015.01.14 | 12:11 H.
SPORT 
El president i soci fundador de Mediapro, Jaume Roures, va atendre dimarts a la nit al programa radiofònic 'El Partit de les 12', on va repassar l'actualitat del Barça i diversos noms propis de l'entorn culer. Entre ells, el de l'exentrenador blaugrana Josep Guardiola, a qui considera "el president ideal" per al club català. Així mateix, ha reconegut ser "guardiolista".
Qüestionat sobre la presidència del FC Barcelona, ​​ha assegurat que mai se li ha passat pel cap presentar-se. "Això d'abraçar nens i anar als mercats no va amb mi", ha manifestat entre rialles. No obstant això, Roures s'ha mostrat convençut que Joan Laporta sí que es presentarà. "Té possibilitats de ser elegit president perquè té molt carisma". En aquest sentit, no dubta que Bartomeu competirà amb Laporta i que no es retirarà.
Jaume Roures també va parlar de la polèmica relació entre Messi i Luis Enrique que ve copant les portades dels diaris esportius i ocupant minuts en programes televisius i de ràdio durant aquests últims dies. "Em sembla una falsa polèmica que es vulgui vendre a Messi", ha assenyalat.
Sobre el tècnic asturià, va mostrar una gran indiferència: "Ni m'agrada ni em desagrada". Malgrat això, ha explicat que un entrenador del Barça "necessita autoritat moral perquè si no tindrà problemes".

Javi Martínez: "Guardiola es tornaria boig com a director esportiu"

"AQUESTA MOLT A GUST AL BAYERN"

Javi Martínez: "Guardiola es tornaria boig com a director esportiu"

En declaracions al setmanari alemany 'Sport Bild', Javi Martínez ha opinat que "Guardiola necessita olorar la gespa per ser feliç"

Javi Martínez no veu Guardiola com a director esportiu
Javi Martínez no veu Guardiola com a director esportiu BAYERN FC
SPORT.es
2015.01.14 | 09:27 H.
Amb la convocatòria d'eleccions a Can Barça van aparèixer les primeres informacions sobre com seran els projectes dels hipotètics candidats. I tal com va informar SPORT, un dels objectius de Joan Laporta seria el de confiar en Pep Guardiola com a director esportiu , una possibilitat que no veu molt factible el jugador del Bayern Javi Martínez.
"No m'imagino Pep com a director esportiu. Necessita el treball diari, necessita olorar la gespa, en cas contrari no és feliç. ¿Veure els entrenaments per la finestra? Es tornaria boig", va comentar l'ex de l'Athletic al setmanari alemany 'Sport Bild '.
"He llegit el que es diu, però sé que el Pep està molt, molt a gust al Bayern. Li encanta la ciutat, la gent i l'entitat", ha afegit.

Un espectacle de dansa coreografia els millors gols del Barça

Un espectacle de dansa coreografia els millors gols del Barça

| ND 14/01/2015 a les 13:16h
 
El futbol vist des de la dansa Foto: Companyia Gelabert Azzopardi
 
El ballarí i coreògraf Cesc Gelabert s'apropa al món del futbol en la seva nova producció, 'Foot-Ball', plasmació coreogràfica de les millors jugadesdels futboloistes del FC Barcelona. El muntatge s'estrenarà a la Sala Tallers del TNC el 22 de gener, amb una alineació de 7 ballarins més el propi Gelabert, vestuari de Lydia Azzopardi i muntatge audiovisual de Jordi Morató. La coreografia establirà un diàleg amb projeccions de jugades memorables del Barça de Rijkaard, Guardiola i Vilanova, en un exercici d'exaltació del futbol com a expressió artística.

Seguidor i soci del Barça des de nen, a Cesc Gelabert feia anys que li rondava pel cap la idea de crear un espectacle de dansa sobre el futbol del seu club. Aquella il·lusió es va començar a materialitzar fa tres anys i ha anat prenent forma fins avui, sumant la complicitat del FC Barcelona com a patrocinador de l'espectacle i la productora Mediapro.

En la presentació de l'obra, que ha tingut lloc aquest dimarts a la sala de premsa del FC Barcelona, Gelabert no ha amagat que, si bé l'espectacle parla "de la dansa, el futbol i la vida", les coreografies estan basades només en jugades del Barça, del "seu club". "El futbol del Barça és especialment estètic i coreogràfic perquè es basa en la combinació i no tant en la força", ha afegit.

Per crear aquest muntatge, Gelabert i la seva companyia han escollit una sèrie de jugades (principalment gols) de diversos partits del Barça de Pep Guardiola, Frank Rijkaard i Tito Vilanova. Imatges que han estat cedides per Mediapro. A partir dels moviments executats pels futbolistes, el coreògraf ha anat creant un diàleg entre el llenguatge de la dansa i del futbol.

Aquesta unió es veurà a l'escenari a través de la projecció de les mateixes imatges dels partits, així com d'altres protagonitzades pels ballarins de la companyia, amb més d'una picada d'ull als espectadors del futbol, com la projecció dels moviments dels ballarins a càmera súper alentida. Així, Gelabert ha remarcat que el que l'interessava era relacionar el futbol i la dansa a partir de la tècnica, i de les similituds entre una i altra disciplina a l'hora d'executar els moviments.

Jaume Roures: "Guardiola és el president ideal per al Barça"

BARÇA

Jaume Roures: "Guardiola és el president ideal per al Barça"

Jaume Roures, president de Mediapro / COPE.ES

Jaume Roures: "Guardiola és el president ideal per al Barça"

El president de Mediapro diu a 'El partido de las 12' de la cadena Cope que encara no ha negociat amb el Barça els drets televisius

El president de Mediapro, Jaume Roures, ha parlat aquest dimarts a la nit en una entrevista al programa  'El partido de las 12' de la cadena Cope i s'ha referit al Barça. "Guardiola és el president ideal per al Barça", ha dit, després d'afirmar que ell no es presentarà a les eleccions blaugranes.
De fet, sobre les eleccions al Barça, ha parlat dels possibles candidats. Respecte a Joan Laporta, ha dit que està "convençut que es presentarà a les eleccions del Barça". "Entenc que hi ha d'haver una garantia econòmica. Haurien d'haver juntes més reduïdes. El futbol alemany és un exemple de com haurien de ser les Societats Anònimes", ha indicat Roures, que ha dit que si Laporta es presentés, tindria "moltes possibilitats [de guanyar] perquè té molt carisma, que és necessari en el món del futbol". El president de Mediapro ha dit que Bartomeu sí que es presentarà, però que Soriano no: "No ho crec, està fent un projecte a escala mundial".
També ha valorat la situació de Messi (ha dit que no creu que sigui el moment de vendre'l, que és una "falsa polèmica") i ha parlat de Luis Enrique: "Ser entrenador del Barça és molt complicat. Necessites autoritat moral, perquè si no tindràs problemes. Ni m'agrada ni em desagrada Luis Enrique. Jo sóc 'guardiolista', però és evident que no tornarà. Crec que hauria de presentar-se com a president; Guardiola és el president ideal per al Barça", ha conclòs.
Drets televisius
Roures ha explicat que encara no ha signat el contracte dels drets televisius amb cap club, tampoc amb el Barça: "No crec que el Barça tracti malament un dels seus socis. La situació està igual, fet que no és dolent per a nosaltres. Les relacions històriques amb el Barça prevaldran. El millor que Bartomeu li pot donar a Barcelona és Mediapro. Ens coneixem des de fa anys i hi ha confiança", ha indicat. Preguntat sobre si Telefónica li pagaria més al Barça per posar el nom en la publicitat, Roures ha dit: "Cap companyia així pot estar només a la samarreta del Barça o del Madrid perquè hauria d'estar a la de tots els clubs".
Preguntat pels esports que ara per ara es poden seguir en obert a la televisió, com ara la Lliga Endesa o la Fórmula 1, Roures ha estat clar: "Crec que aquest any serà l'últim en obert de la Fórmula 1, igual que les motos i l'ACB. Només es veurà obert el 2016 la selecció espanyola, i perquè la llei ho empara".




dissabte, 10 de gener del 2015

FC Bayern München-#JeSuisCharlie #MiaSanMia

Bild auf Twitter anzeigen

Guardiola nega ser la solució per al Barça

BARÇA

Guardiola nega ser la solució per al Barça

El tècnic del Bayern defensa que el seu porter, Manuel Neuer, es mereix la Pilota d'Or al millor jugador del 2014

Pep Guardiola, exentrenador del Barça, ha negat aquest dissabte que sigui "la solució" per al club culer en una roda de premsa celebrada a la capital de Qatar, Doha, on s'entrena aquests dies el seu actual equip, el Bayern Munic. "Hi ha moltes opcions i la gent correcta prendrà les decisions més encertades per mantenir el Barça com un dels millors clubs del món", ha dit Guardiola.
A més, ha defensat que el seu porter, Manuel Neuer, es "mereix" la Pilota d'Or al millor jugador del 2014 que la FIFA lliurarà a Zuric aquest dilluns, ja que "ha estat increïble les últimes quatre temporades".
No obstant això, ha afegit que també se la mereixen els altres dos candidats, Cristiano Ronaldo i Messi, ja que "tots són grans jugadors", encara que "els que marquen gols tenen més opcions perquè és més espectacular marcar-ne que aturar-ne".
"Neuer ja ha guanyat perquè ja és candidat a guanyar un premi d'aquesta envergadura. El nostre porter hauria d'anar a Zuric per gaudir del que significa ser candidat; tots tres són fabulosos. Manu n'hauria d'estar molt orgullós perquè és molt difícil estar entre els tres millors del món", ha afegit Guardiola.
Així mateix, ha rebutjat també les informacions publicades sobre el fet que l'expresident blaugrana Joan Laporta el contractaria suposadament com a director esportiu si tornava a arribar a la presidència. "Laporta no ha dit això; tu ho has llegit però no ho ha dit", ha dit al periodista que ha fet aquesta pregunta.
A més, l'extècnic blaugrana també ha negat els rumors apareguts a la premsa esportiva espanyola sobre la possible incorporació del jugador del Reial Madrid Raphael Varane a les files del club bavarès. Sobre la situació de l'equip blanc, ha destacat els 22 partits seguits que han guanyat els 'merengues' i els dos de consecutius que han perdut fa poc: "Així és el futbol; sempre cal pensar en el futur".

dimecres, 7 de gener del 2015

La veritable història de l'enfrontament entre Messi i Luis Enrique

AQUETS TAMBÈ HO TRENCARAN TOT...!!!
Relacions trencades

La veritable història de l'enfrontament entre Messi i Luis Enrique

No parlen. Luis Enrique i Leo Messi estan enfrontats. Fa temps que la manca de 'feeling' entre tots dos és total

Messi i Luis Enrique no parlen des de fa setmanes
Messi i Luis Enrique no parlen des de fa setmanes Valentí Enrich
Javier Miguel
2015.01.07 | 00:00 H.
SPORT 
Les relacions entre Luis Enrique i Leo Messi estan trencades. No parlen. I no és fruit d'un mal moment, d'un mal dia. La història ve de lluny, molt lluny. De fet es remunta a la primera roda de premsa del tècnic asturià. Aquell dia, Luis Enrique afirma amb rotunditat que "jo sóc el líder de l'equip". Una frase que deixa atònits no només l'estrella argentina sinó a bona part de la plantilla barcelonista. Queden sorpresos que el nou, el flamant entrenador no tingués unes paraules per a aquells jugadors que havien convertit el Barcelona al millor equip de la història. Això sí, Messi va preferir callar. Va optar per esperar com evolucionava la història en les següents setmanes. De la mateixa opinió van ser altres membres de la plantilla barcelonista.
Però no van passar molts més dies perquè Leo Messi veiés per on anaven a anar els tirs. El davanter argentí, que ja havia vist com dos dels seus grans amics de la plantilla Cesc i Pinto s'anaven del club, es va assabentar que Luis Enrique havia demanat a la directiva que apartés a Pepe Costa de qualsevol relació amb el primer equip. Costa és amic íntim de Messi i l'argentí es va quedar bocabadat quan es va assabentar d'aquesta possible marxa. Hi va haver uns dies d'incertesa en què es va estudiar de fer amb Pepe Costa. Bartomeu va quedar sorprès del malestar que va causar a la plantilla l'acomiadament de Txema Corbella i per això va frenar la marxa de Pepe Costa per alleugeriment de Lionel.
El següent enfrontament entre Leo Messi i Luis Enrique es va produir després del partit entre el Barcelona i el Celta al Camp Nou que va acabar en la primera derrota a la Lliga de l'equip al seu estadi. Després de la derrota es va produir el primer enfrontament entre tots dos al vestidor. El crac argentí li va recriminar al tècnic que no s'alineés els jugadors idonis perquè l'equip oferís el millor joc possible. Messi entenia que no havia pogut oferir la seva millor versió per no tenir companys que facilitessin el seu joc. Llegeixo creia que Luis Enrique havia d'haver apostat per jugadors que possibilitessin l'estil de joc habitual del Barcelona.
A partir d'aquest moment les relacions entre Messi i Luis Enrique poden considerar enquistades. Des d'aquest dia tècnic i estrella es van deixar de parlar. Dues personalitats amb caràcter fort que van xocar i ningú en aquest moment va saber reconduir la situació.
No era la primera vegada que Messi tenia un enfrontament amb un entrenador. Amb Guardiola havia tingut els seus més i els seus menys en diverses ocasions al llarg dels quatre anys però en aquestes ocasions Leo sempre havia rebut els consells de Seirul·lo o del malaguanyat Tito que permetien reconduir la situació. Ara és impossible perquè l'opinió de Messi sobre Unzué, Joaquín Valdés o Robert Moreno és molt dolenta i els ignora.
De mal en pitjor
Si des d'aquest fatídic dia del partit contra el Celta no parlen, els esdeveniments es van precipitar en els darrers dies. Especialment dur va ser la sessió preparatòria de divendres, dia 2 de gener. En un entrenament obert per a familiars i amics dels jugadors, Luis Enrique i Leo Messi es van insultar davant de tots, amb frases altisonants i ofensives i amenaces.
Hores després, de nou entrenador i jugador es van enfrontar cara a cara. Va ser al vestidor d'Anoeta, al final de la derrota de l'equip davant la Reial Societat. Messi va mostrar la seva disconformitat amb la suplència i que hagués de sortir en el descans per intentar solucionar la papereta i evitar una derrota que anava a deixar molt tocat l'equip.
La guinda a aquestes últimes hores es va produir en l'entrenament de portes obertes de dilluns. A dos quarts d'onze i veient que no anava a l'entrenament Luis Enrique li va demanar a Pepe Costa que li truqués per telèfon. Quan aquest li va dir que no contestava va manar que cridessin a Antonella però aquesta tampoc responia a les trucades.
En aquell moment Luis Enrique es va plantejar expedientar al jugador per un acte greu d'indisciplina, malgrat que el club ho desmenteix. Estava disposat a una sanció exemplar i van ser els capitans de l'equip que van convèncer perquè fes marxa enrere i ho deixés tot a costa de la reunió d'aquest matí.

Problemas de convivencia.Las 8 cosas de Luis Enrique que no gustan a los jugadores

Problemas de convivencia.Las 8 cosas de Luis Enrique que no gustan a los jugadores

Algunos métodos de Luis Enrique han creado malestar en parte de la plantilla

FC Barcelona: Problemas de convivencia
FC Barcelona: Problemas de convivencia
Sesión de entrenamiento del Barça para preparar el partido de Liga contra la Real Sociedad / FOTO: Miguel Ruiz - 
MUNDO DEPORTIVO/LV
Fernando Polo 07/01/2015 10:22
Cuando el Barça fichó a Luis Enrique ya sabía que era exigente, duro y con unos métodos de los que estaba plenamente convencido. Métodos que le han creado problemas de convivencia. Estos son algunos:
LOS DESCARTES MATINALES
Luis Enrique ha instaurado la norma de hacer las convocatorias el mismo día de partido. Cita a los jugadores por la mañana en la Ciutat Esportiva y da la lista. Los que quedan fuera, ya con el equipaje hecho por si acaso, no suelen quedar demasiado satisfechos. Creen que eso, al Lucho jugador, no le habría gustado nada.
AISLADOS DE LA PLANTILLA
El staff marca mucho las distancias con la plantilla. Según algunos jugadores, demasiado. Se quejan de que no hay apenas relación técnico-futbolistas y que la poca que existe es fría.
FALTA DE DIÁLOGO TÁCTICO
Los jugadores suelen enterarse de la alineación una hora y media antes del partido. Algunos no entienden no saberlo antes para preparar mejor el encuentro. De hecho, hay quejas 'sotto vocce' porque no se ensaya el once inicial en los días previos a los partidos, incluso cuando hay muchos cambios de nombres y ni siquiera cuando hay variaciones importantes en el sistema.
OBSESIÓN POR LA PRENSA
Luis Enrique está obsesionado por que no haya filtraciones de lo que pasa en los entrenamientos, en las concentraciones y en los viajes del equipo. El técnico asturiano desea 'bunkerizar' al máximo su trabajo, lo que le lleva incluso a no probar en los entrenamientos según qué innovaciones tácticas para que nadie pueda filtrarlas. Eso, según los jugadores, va en contra del equipo porque la prensa no se entera pero ellos, tampoco.
INFINIDAD DE CAMBIOS
Luis Enrique no ha repetido alineación en los 25 partidos oficiales que llevamos en esta temporada. Algo que los técnicos consideran vital para no desgastar al equipo y también para fomentar la competitividad y que nadie caiga en la relajación de sentirse titular fijo. Sin embargo, hay jugadores que consideran que eso va contra la lógica, especialmente cuando en el equipo se introducen muchos cambios de un partido al siguiente.
PULSO CON PESOS PESADOS
A Luis Enrique no le tiembla el pulso para sentar cracks y eso se ha visto con Messi y al principio con Xavi y Piqué. Situaciones que, obviamente, han generado tensión en el vestuario.
DESCONFIANZA EN EL PSICÓLOGO
Vital para Luis Enrique, hay bastantes jugadores que desconfían de la figura de este profesional, hasta el punto de verle más al servicio del técnico que del equipo.
MENOS TIEMPO PARA PATROCINIOS
Con Luis Enrique se ha acortado el tiempo para anuncios y sponsors, lo que conlleva conflictos a la plantilla.

Leer más: http://www.mundodeportivo.com/20150107/fc-barcelona/problemas-de-convivencia_54422398056.html#ixzz3O8arSKLJ
Síguenos en: https://twitter.com/@mundodeportivo | http://facebook.com/MundoDeportivo.com

dimarts, 6 de gener del 2015

Barcelona-Beben„Messi hebt Barca aus den Angeln“ – Neue Chelsea-Gerüchte

Barcelona-Beben„Messi hebt Barca aus den Angeln“ – Neue Chelsea-Gerüchte

Vergrößern Unzufriedener Superstar: Lionel Messi hatte bei der Niederlage gegen Real Sociedad San Sebastián zunächst nur auf der Bank gesessen, fehlte zu Wochenbeginn beim Training
Unzufriedener Superstar: Lionel Messi hatte bei der Niederlage gegen Real Sociedad San Sebastián zunächst nur auf der Bank gesessen, fehlte zu Wochenbeginn beim Training
Foto: Witters
Hat das große Beben beim FC Barcelona eine reinigende Wirkung? Oder sind die Entlassung von Fußball-Direktor Andoni Zubizarreta und der Weggang seines Assistenten Carles Puyol nur die Vorboten für eine noch stärkere Erschütterung des katalanischen Klubs? „Barcelona zerfällt“, titelt die spanische Sporttageszeitung „Marca“. Die „Sport“ wählte die riesige Schlagzeile: „Krise total!“ Doch die Protagonisten der Geschichten hießen nicht etwa Zubizarreta oder Puyol – sondern Lionel Messi und Luis Enrique.

Hintergrund

Joan Laporta

Wenn er Klub-Boss wird Laporta will Guardiola zu Barca zurückholen

Ex-Barcelona-Präsident Joan Laporta bereitet offenbar eine erneute Kandidatur vor. Kernpunkt seines Programms: eine Rückhol-Aktion von Pep Guardiola.
Die Zeitung „As“ schrieb: „Messi hebt Barca aus den Angeln.“ Der Zoff zwischen dem Barca-Superstar und Trainer Enrique befinde sich kurz vor der Eskalation. Die Unzufriedenheit des Argentiniers sei letztlich einer der Hauptgründe für den personellen Umbruch. Messi hatte bei der Niederlage am Sonntag gegen Real Sociedad San Sebastián zunächst nur auf der Bank gesessen, fehlte zu Wochenbeginn bei einem Show-Training vor rund 11.000 Fans.
Der Argentinier habe eine Magen-Darm-Entzündung, teilte der Klub offiziell mit. „Aber niemand glaubt das“, schrieb die „As“. Messi verstehe den Trainer nicht, heißt es. Ihm gefalle nicht, wie Enrique arbeite. Und es gebe weitere Spieler, denen es ähnlich gehe.
Natürlich machen prompt auch neue Wechselgerüchte die Runde. Dass Messi seit neuestem dem FC Chelsea sowie deren Stars Thibaut Courtois und Luis Filipe auf dem Foto-Netzwerk Instagram folgt, wird nicht nur in englischen Medien als Indiz dafür gedeutet, dass der Argentinier in die Premier League wechseln könnte. Chelsea gilt als einer der wenigen Klubs, die sich Messi sowohl von der Ablösesumme (festgeschriebene 250 Mio. Euro) als auch vom Gehalt her leisten könnten. Auch mit PSG wird Messi in Verbindung gebracht.

Hintergrund

Zwei Legenden weg Barca-Beben! Zubizarreta-Entlassung & Puyol-Rücktritt

Barca hat bekannt gegeben, sich von Sportdirektor Andoni Zubizarreta getrennt zu haben. Kurz darauf verabschiedete sich auch dessen Assistent Carles Puyol.
Derweil heißt es, es gebe ein Ultimatum für Luis Enrique. Nur wenn er das Pokalspiel am Donnerstag gegen den FC Elche sowie das Liga-Spiel am Sonntag gegen Atlético Madrid gewinnt, dürfe er bleiben. Enrique hatte das Traineramt erst zu Saisonbeginn übernommen.
Zudem gibt es Gerüchte, dass auch Barcas Klub-Boss Josep Maria Bartomeu gehen wird. Für Mittwochabend hat er eine Pressekonferenz einberufen. Zuletzt hatte die Zeitung „Sport“ berichtet, dass der ehemalige Präsident Joan Laporta eine erneute Kandidatur für die Wahlperiode ab Sommer 2016 vorbereite. Kernpunkt seines Programms soll demnach eine Rückkehr des derzeitigen Bayern-Trainers Pep Guardiola als Sportdirektor mit allen Vollmachten werden.