dijous, 4 de setembre del 2014

Klose vol tenir a Guardiola de 'mestre'

Per ser entrenador

Klose vol tenir a Guardiola de 'mestre'

Miroslav Klose, màxim golejador de la història dels Mundials, vol convertir-se en entrenador de futbol i li agradaria fer pràctiques al costat del tècnic del Bayern Munic, Pep Guardiola.

Klose al Mundial del Brasil 2014
Klose al Mundial del Brasil 2014 AFP
DPA
SPORT 
2014.09.03 | 13:55 H.
Segons va explicar en una entrevista a la revista 'Sport Bild' publicada aquest dimecres, l'atacant desitja també que la Federació Alemanya de Futbol (DFB) li ofereixi un curs més curt especial per a jugadors que hagin disputat un Mundial de futbol, ​​com ja van fer en l'any 2000.
"M'alegraria si la DFB oferís de nou un curset especial per a jugadors mundialistes. No es pot tenir més pràctica que nosaltres", va assegurar Klose, màxim golejador en la història de les Copes del Món.
No obstant això, el davanter alemany que es va proclamar campió del món en el passat Mundial de Brasil, està disposat també a fer la formació normal. "Vull treure el títol d'entrenador passi el que passi", ha indicat el futbolista de 36 anys.
Respecte a les pràctiques necessàries per obtenir el títol d'entrenador, Klose ho té clar: "Unes pràctiques amb Pep Guardiola serien naturalment un regal".
Klose vol jugar encara un màxim de dos anys en el Lazio i començar després la seva carrera com a entrenador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada