dissabte, 20 de setembre del 2014

El Bayern no pot amb l'Hamburg

Bayern de Munic, 0 - Hamburg, 0

El Bayern no pot amb l'Hamburg

El Bayern de Guardiola no va aconseguir anotar en la visita al cuer i perd el cap de la taula alemanya

Lahm treu una pilota davant la mirada de Stieber
Lahm treu una pilota davant la mirada de Stieber EFE
EFE
SPORT 
2014.09.20 | 17:46 H.
El Bayern de Pep Guardiola no va aconseguir passar d'un empat a zero a domicili davant l'Hamburg mentre que el Paderborn, un equip novell en la Bundesliga, es va convertir en líder provisional en derrotar per 2-0 al Hannover 96.
El segon gol del Paderborn, marcat en el descompte per Moritz Stoppelkamp des de la vora de la seva pròpia àrea, ha estat fins ara el més cridaner de la jornada.
Stoppelkamp va aprofitar que el porter del Hannover Ron Robert Zieler havia pujat per buscar la rematada en un córner i va intentar amb èxit la rematada des de 100 metres.
El Paderborn pot ser desplaçat del primer lloc pel Borussia Dortmund, si derrota el Magúncia, o pel Bayer Leverkusen amb una victòria davant el Wolfsburg.
El Bayern va sortir al camp sense Xabi Alonso, Robert Lewandowski i Mario Götz, als que Guardiola va voler donar un respir després de la jornada de la Lliga de Campions, encara que va acabar recorrent als tres jugadors en l'última mitja hora de joc.
El Bayern va tenir més possessió i més arribada que l'Hamburg però no va ser molt precís en la circulació de pilota i al final fins i tot va tenir problemes per controlar alguns contraatacs del rival.
El Schalke i l'Eintracht Frankfurt van empatar a dos gols, en un partit trepidant. Al principi, tot semblava fet a la mida de l'Eintracht que va començar guanyant amb gols d'Alex Meier en el minut 16 i després va augmentar per mitjà de Russ al 24.
El Schalke va aconseguir el descompte en el 41, amb un penal dubtós convertit per Eric-Maxim Choupo Moting. Ja en el segon temps, una rematada de cap de Julian Draxler portar l'empat.
Després del gol de Draxler tot semblava a favor de Schalke fins que el club de Gelsenkirchen va quedar en inferioritat numèrica per expulsió de Kevin Prince Boateng, en el 62, i de Draxler, al 71.
El Eintracht, però, no va aconseguir aprofitar el tenir dos homes més en el camp i el partit es va equilibrar una mica numèricament en el 85, quan va ser expulsat Slobodan Medojevic.
El Augsburg, per la seva banda, va derrotar el Werder Bremen per 4-2 mentre que el Hoffenheim va vèncer l'Stuttgart a domicili (0-2). La derrota deixa ara l'Stuttgart al soterrani de la classificació amb un sol punt aconseguit en quatre partits jugats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada