El periodisme que l'actualitat necessita
Aquest 2020 és un any de canvis arreu del món, i nosaltres us volem ajudar a entendre'ls. En temps de crisi, el periodisme compromès és més important que mai i el vostre suport és l'únic que pot assegurar la continuïtat de VilaWeb.
Si ho vols i ho pots fer, col·labora amb VilaWeb.
El capità del Barça, Leo Messi, ha enviat un burofax al club comunicant que vol deixar l’equip immediatament, segons que han avançat diversos mitjans argentins i ha confirmat el propi club a RAC1. El jugador ha demanat d’acollir-se a la clàusula del seu contracte per la qual pot rescindir-lo de manera unilateral en acabar la temporada i que, per tant, se li concedeixi la carta de llibertat per poder fitxar per un altre club.
Messi podia acollir-se tècnicament a aquesta clàusula fins el passat 10 de juny, però en aquesta data la competició no havia conclòs a causa de l’aturada per la pandèmia. Per tant, s’entén que el jugador pot prorrogar aquest límit per l’extraordinarietat de la situació, però el club ha respost que Messi tenia fins al 10 de juny per rescindir el seu contracte i que la situació queda en mans dels serveis jurídics del club, el que suposa un enfrontament entre la junta directiva i el jugador.
Butlletí de VilaWeb
Rebeu les notícies de VilaWeb cada matí al vostre correu