dimecres, 8 de juliol del 2020

Guardiola es pronuncia sobre la possibilitat de fitxar Messi

Guardiola es pronuncia sobre la possibilitat de fitxar Messi

L’entrenador del Manchester City torna a deixar clar que ell vol que l’argentí es retiri al Barça

Pep Guardiola no vol ni sentir a parlar dels rumors que relacionen Leo Messi amb el Manchester City, l’equip que ell entrena. El tècnic de Santpedor sempre ha deixat clara la seva voluntat que el millor jugador del món, amb qui va compartir grans moments ara fa aproximadament una dècada, es retiri al Camp Nou. Ho va fer a principis de febrer, quan l’argentí va desacreditar públicament Abidal, i ho ha fet aquest dimarts, en la roda premsa prèvia al partit contra el Newcastle.
“Ara necessitem classificar-nos per la Lliga de Campions i tenim cinc partits per fer-ho. Com he dit més d’una vegada, sobre el mercat de fitxatges ja en parlarem a final de temporada. No diré res ara. Però el meu desig és que Messi continuï al Barça”, ha declarat Guardiola per deixar clar, una vegada més, que no té cap mena d’intenció de prendre al club de la seva vida el seu referent, el jugador més determinant del món.
En la mateixa compareixença, el tècnic del City ha assegurat que ell és partidari “de jugar la tornada de l’eliminatòria contra el Madrid a Manchester”, però que “acceptaré la decisió de la UEFA”. “No he trucat ningú. No tinc poder per decidir aquestes coses, ni a la UEFA ni a la FIFA", ha justificat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada