dimarts, 14 de juliol del 2020

Pep Guardiola - On Verdict "City's Success Making United, Liverpool & Ar...

Dur al·legat de Pep Guardiola en defensa del City i alliçonant Javier Tebas

Quan algú parla més del que toca, al final acaba quedant retratat. I això mateix li ha passat a Javier Tebas, president de la Lliga, que ha rebut una dura resposta de Pep Guardiola sobre la resolució del TAS en la roda de premsa prèvia al partit entre el Manchester City i el Bornemouth.

El Guardiola més agressiu

Guardiola, que com sempre que surt a parlar davant dels mitjans de comunicació fa una exhibició dialèctica, ha defensat el seu actual club després de les moltes acusacions que havien rebut per presumptament haver incomplert el fair-play financer, cosa que finalment no ha estat així. "Els clubs que ens van acusar haurien de demanar-nos perdó", afirma amb contundència el de Santpedor. "Comprenc que no sigui còmode per al Liverpool, l'Arsenal, el Chelsea, el Tottenham o el United, però han de saber que hem procedit correctament. Si volen guanyar-nos, que sigui sobre el terreny de joc", ha afegit.
Però Guardiola també ha apuntat contra Tebas, que havia criticat la sentència del TAS: "Està gelós de la Premier League. Deu ser un gran expert legal. A la propera li demanarem a quin tribunal i jutges hem d'anar. Que es preocupi per la Lliga. Senyor Tebas: jugarem a la Champions perquè hem fet les coses bé". I així s'ha ventilat les acusacions de Tebas.
"No vull demanar perdó per res. Vam ser perjudicats. I és una llàstima perquè crec que no deixaran de dubtar", explica Guardiola. Però a més també ha recordat que s'ha demostrat que "juguem amb les mateixes normes que la resta".

Això no toca

Sobre el seu futur al City i l'opció de firmar un nou contracte ha expressat amb satisfacció que "potser ara puc quedar-me aquí més temps, però la gent no entén com de difícil ha estat per a tots estar sota sospita". Tot i això, el tècnic català creu que no és el moment de parlar del tema i hagués passat el que hagués passat s'hauria quedat a Manchester.
 

dilluns, 13 de juliol del 2020

El TAS decideix a favor del City i li aixeca l'expulsió de la Champions

El passat mes de febrer es va fer efectiva la decisió de la UEFA d'expulsar el Manchester City de Pep Guardiola de la Champions i de l'Europa League durant els pròxims dos anys per trencar el fair play financer. A més de rebre una sanció de 30 milions d'euros. Però el club anglès va recórrer al Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) i aquest dilluns hi ha hagut resolució: perdonats. Això sí, hauran de pagar una multa de 10 milions.
D'aquesta manera el Manchester City se salva d'una situació límit després de cometre pressumptament irregularitats amb els ingressos de diverses temporades per un suposat finançament il·legal encobert. El TAS ha donat la raó al club anglès, determina que no ha emmascarat ingressos de patrocini i redueix de manera considerable la sanció imposada per la UEFA. Readmesos a jugar competicions europees i menor multa econòmica.
Pep Guardiola EuropaPress
Pep Guardiola durant un partit
El club de Manchester ha emès un comunicat en el qual mostra la seva "satisfacció" amb la resolució del TAS. I es refermen amb la seva postura, "que valida la posició de el Club i les proves que van ser presentades".


Profile photo, opens profile page on Twitter in a new tab

El Manchester City vol manifestar la seva satisfacció amb la resolució que valida la posició del Club i les proves presentades. El Club vol agrair al TAS i als membres del panel d’àrbitres la seva diligencia en aquest procediment.
Manchester City
@ManCity
CLUB STATEMENT mancity.com/news/club/club

Patrocinis fraudulents, segons la UEFA

El motiu de la sanció que va imposar la UEFA, que al final el TAS els ha tret la raó, eren uns suposats patrocinis fraudulents que el xeic Mansour bin Zayed al-Nahyan, propietari del City, hauria utilitzat per inflar de manera considerable els pressupostos de l'entitat. Per exemple, Etihad Airways, aerolínia dels Emirats Àrabs Units, patrocinava el club a canvi de 75 milions d'euros.
La UEFA considerava aquestes accions com a "greus infraccions", infringint el joc net financer pel fet d'exagerar el seu benefici de patrocinadors en les informacions transmeses a la UEFA entre el 2012 i el 2016.
Manchester City Pep Guardiola EFE
Pep Guardiola i els futbolistes del Manchester City

Tranquil·litat esportiva

Aquest problema de caire principalment econòmic, al final no acabarà afectant a nivell esportiu. Futbolistes de grandíssima talla com Kevin De Bruyne, Sergio Agüero o Bernardo Silva podrien haver marxat del City en el cas d'haver estat sancionats, però finalment no hi haurà fuga de talent.
A més, hi havia tranquil·litat esportiva perquè sabien que mantenien Pep Guardiola, que ja havia assegurat per activa i per passiva que passés el que passés es quedava.

La resolució del TAS



dimecres, 8 de juliol del 2020

Guardiola es pronuncia sobre la possibilitat de fitxar Messi

Guardiola es pronuncia sobre la possibilitat de fitxar Messi

L’entrenador del Manchester City torna a deixar clar que ell vol que l’argentí es retiri al Barça

Pep Guardiola no vol ni sentir a parlar dels rumors que relacionen Leo Messi amb el Manchester City, l’equip que ell entrena. El tècnic de Santpedor sempre ha deixat clara la seva voluntat que el millor jugador del món, amb qui va compartir grans moments ara fa aproximadament una dècada, es retiri al Camp Nou. Ho va fer a principis de febrer, quan l’argentí va desacreditar públicament Abidal, i ho ha fet aquest dimarts, en la roda premsa prèvia al partit contra el Newcastle.
“Ara necessitem classificar-nos per la Lliga de Campions i tenim cinc partits per fer-ho. Com he dit més d’una vegada, sobre el mercat de fitxatges ja en parlarem a final de temporada. No diré res ara. Però el meu desig és que Messi continuï al Barça”, ha declarat Guardiola per deixar clar, una vegada més, que no té cap mena d’intenció de prendre al club de la seva vida el seu referent, el jugador més determinant del món.
En la mateixa compareixença, el tècnic del City ha assegurat que ell és partidari “de jugar la tornada de l’eliminatòria contra el Madrid a Manchester”, però que “acceptaré la decisió de la UEFA”. “No he trucat ningú. No tinc poder per decidir aquestes coses, ni a la UEFA ni a la FIFA", ha justificat.

dijous, 2 de juliol del 2020

Meravellós Guardiola pel llaç groc i l'antiracisme. Diari ABC i fatxes exploten

pep guardiola gtres
Pep Guardiola ho ha tornat a fer: posar histèrics els fatxes. En la roda de premsa al Manchester City un periodista li ha preguntat pel llaç groc en comparació amb el Black lives matter i l'entrenador català ho tenia clar. És injust que li prohibeixin el llaç i permetin que els jugadors s'agenollin en solidaritat amb el ciutadà de raça negra assassinat per un policia als EUA. Tot és política i s'ha de permetre. Al vídeo al minut 2:10:
guardiola llaç groc  GTRES
GTRES
Youtube (2:11)
Pep Guardiola: "Aquesta és una pregunta per fer a la Premier League. Crec que totes les causes humanitàries han de ser defensades. El meu llaç groc era per això, pels presos polítics que encara són a la presó per demanar la gent que voti. No se'm permet dur el llaç groc durant el partit però jo sempre el porto i el faig servir. Ara pel black lives matter. Tot per fer una societat millor. Tot ésser humà ha d'intentar-ho".  El diari ABC ha fet notícia "La última de Guardiola" i els seus lectors insulten Pep:
pep guardiola gtres
GTRES
Insultar algú que demana una societat millor sense racistes només ofén un tipus d'individus: els racistes.