dijous, 14 de maig del 2020

L'àrbitre de la final de la Champions del 2016 reconeix que va concedir un gol il·legal al Madrid

L'àrbitre de la final de la Champions del 2016 reconeix que va concedir un gol il·legal al Madrid

Mark Clattenburg assegura que el conjunt blanc va guanyar la Lliga de Campions gràcies a un gol en fora de joc de Sergio Ramos

Mark Clattenburg, àrbitre de la final de la Champions del 2016 que el Reial Madrid va guanyar contra l’Atlètic de Madrid, ha reconegut que va concedir un gol il·legal al conjunt blanc, gràcies al qual, tenint en compte el resultat final (1-1), va servir als de Zidane per forçar els penals que van decantar-se a favor seu. En una entrevista al Daily Mail en la qual ha repassat els futbolistes als quals li ha costat més dirigir sobre un terreny de joc, el col·legiat ha destacat Pepe i ha recordat el que va passar a Milà, seu de la final.

“En aquell partit, el Madrid es va avançar gràcies a un gol de Sergio Ramos en fora de joc. Ens en vam adonar al descans. Era una acció difícil i el meu assistent es va equivocar”, ha reconegut Clattenburg al mitjà de comunicació citat. En el mateix compromís, Pepe va cometre un penal sobre Fernando Torres i, quan va protestar-lo, l’àrbitre va recordar-li que el seu equip havia marcat una diana il·legal. “Estava furiós i em va dir que no havia fet falta. Li vaig dir que el gol de Ramos no hauria d’haver pujat al marcador. Va callar de cop”, ha revelat.
“La gent pensarà que és estrany, ja que dos errors no fan un encert. Els àrbitres no pensem així, però els jugadors sí. Sabia que si li deia això acceptaria la situació”, ha afegit Clattenburg sobre l’incident amb el central portuguès, a qui “no era gens divertit arbitrar perquè l’havies de vigilar constantment”. “Pepe va actuar diverses vegades perquè caigués a la seva trampa i expulsés algun jugador de l’Atlètic. Però jo coneixia la seva forma de pensar i no ho vaig fer. És un jugador del qual no et pots fiar: un partit podia estar sent fàcil i, de cop, ell feia alguna cosa”, ha sentenciat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada