El Manchester City aprofita l'impacte del coronavirus en el seu dia a dia per fer una bona obra. L'actual club de Pep Guardiola ha donat el menjar i les flors que anaven a utilitzar en els partits contra l'Arsenal i el Burnley, que s'haguessin disputat aquesta setmana, a associacions benèfiques.
El club anglès ha explicat que les donacions han estat per a associacions caritatives locals. I d'aquesta manera el City s'uneix a una iniciativa que ja havien dut a terme equips com l'Aston Villa, el Brighton i el Newcastle United, tots ells de la Premier League anglesa.


We've made a number of donations within the local community following the postponement of our Premier League games against Arsenal and Burnley.

💙 https://manc.it/2Qg4y6f 

A més, el City també donarà a un centre de la tercera edat totes les flors que s'haurien col·locat al voltant de l'Etihad Stadium en el partit contra el Burnley. "Esperem que aquest petit gest ajudi a donar una mica de llum als residents de Brookdale View en aquests temps difícils", ha comunicat el club de Manchester.
Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.