dilluns, 30 de març del 2020

El discurs de Guardiola per guanyar el coronavirus... "amb uns quilets de més"

Sempre que parla és per escoltar-lo atentament. I novament Pep Guardiola s'ha pronunciat sobre el coronavirus i les seves afectacions ja pensant en el dia a dia del seu club de futbol i dels aficionats.
L'entrenador del Manchester City ha reconegut que "trobem a faltar el futbol, trobem a faltar la vida que teníem fa uns dies", però ha reiterat que "ara és el moment d'escoltar i seguir el consell de científics, metges i infermeres". Sobre el City, s'ha dirigit a l'afició i ha dit que "sou la meva família al futbol i farem tot el possible per fer-vos sentir millor".
I de cara al futur ha assegurat amb un to d'humor, igual que passa amb les lesions en el món del futbol, que "d'aquesta en sortirem més forts, millors, més propers i amb uns quilets de més".

💬 “D’aquesta en sortirem més forts, millors i més propers. Quedeu-vos a casa. Cuideu-vos”

💪 Pep Guardiola
🔵

Guardiola, sincer i proper, ha tornat a dir que tothom es quedi a casa i es cuidi. Tots preparats per guanyar el partit al coronavirus.
Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

diumenge, 29 de març del 2020

Oriol Mitjà fa un assaig clínic sobre el coronavirus amb pacients d’una residència d’Arenys de Munt

L’epidemiòleg Oriol Mitjà i l’equip de Bonaventura Clotet han començat aplicar el seu assaig clínic per lluitar contra el coronavirus en una residència de gent gran del Maresme. Concretament, es tracta del centre Verge del Remei, d’Arenys de Munt, població de naixement de Mitjà. Així en va informar el batlle del municipi, Josep Sànchez.
Oriol Mitjà fa una crida a voluntaris pel primer assaig clínic contra el coronavirus
Report diari sobre el coronavirus
Cada nit a les 10.00 pots rebre al teu correu el resum del més important que ha passat durant el dia relacionat amb el Covid-19 i informació addicional d'interès.
L’equip va visitar el centre divendres per recollir mostres i començar a repartir la medicació, amb l’objectiu de frenar la malaltia i que es redueixi el temps de confinament. El fàrmac utilitzat és l’hidroxicloroquina, conegut popularment com el Dolquine. L’objectiu és demostrar que aquest medicament disminueix el grau d’infecció.
La directora del centre, Soraya Real, ha explicat a VilaWeb que aconseguir entrar a l’assaig clínic ha suposat una mica de llum i esperança a una situació molt complicada. Real assegura sentir-se abandonats per les administracions: ‘ni els Departaments corresponents ni absolutament ningú s’ha preocupat de subministrar el material adient a la residència. Estem treballant a pèl malgrat saber que hem tingut casos’. I afegeix: ‘Els únics que s’han preocupat per nosaltres i ens han donat el material que han pogut és l’Ajuntament’ afirma Real, qui recorda que gràcies a una trucada de l’alcalde d’Arenys de Munt han aconseguit  finalment entrar dins de l’assaig clínic.
Soraya Real es queixa que des de Salut no facin proves tant als residents amb símptomes així com als treballadors de la residència. Un fet que complica encara més el funcionament correcte del centre.
Ara assegura que com a mínim saben que l’equip d’Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet els faran controls cada tres dies i tenen un telèfon de contacte 24 hores per qualsevol complicació que pugui haver-hi. Al final del tractament, d’aquí  quinze dies, l’equip mèdic tornarà de nou a la residència per recollir noves mostres.
Tota la informació sobre el Coronavirus, minut a minut
Penseu amb llibertat, siguem crítics
El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.
Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.
Vicent Partal
Director de VilaWeb

dissabte, 28 de març del 2020

Guardiola uneix forces amb Oriol Mitjà per combatre el coronavirus

Pep Guardiola és una de les persones vinculades al món de l'esport que més s'ha implicat en la lluita contra el coronavirus. La setmana passada, sense anar més lluny, el tècnic català va donar un milió d'euros a la Fundació Àngel Soler Daniel per tal que els seus membres poguessin comprar material i equipament sanitari per combatre el Covid-19.
Aquest cop, l'exentrenador del Barça s'ha sumat a la campanya #joemcorono impulsada per la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.  La iniciativa té per objectiu recaptar fons per a l'assaig clínic que el doctor Bonaventura Clotet i el metge i investigador Oriol Mitjà estan duent a terme per tal de frenar la transmissió del virus. 
Guardiola ha instat als seus seguidors a fer un donatiu per a l'assaig i ha recordat l'importància de quedar-se a casa per tal d'evitar la propagació de l'epidèmia. Un dia més, l'entrenador del Manchester City es mulla pel país.
Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

dimarts, 24 de març del 2020

Pep Guardiola participa en la campanya de donació del Col·legi de Metges de Barcelona i la Fundació Àngel Soler Daniel amb una aportació econòmica d’un milió d’euros per a l’adquisició de material sanitari durant l’emergència per la COVID-19

Col·legi de Metges de Barcelona

Passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona

Notícies

Pep Guardiola participa en la campanya de donació del Col·legi de Metges de Barcelona i la Fundació Àngel Soler Daniel amb una aportació econòmica d’un milió d’euros per a l’adquisició de material sanitari durant l’emergència per la COVID-19

24/03/2020
L’exfutbolista i exentrenador del FC Barcelona i actual entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha fet una donació a la Fundació Àngel Soler Daniel d’un milió d’euros per a l’adquisició i proveïment de material sanitari davant l’emergència sanitària de la pandèmia de COVID-19.
La campanya de donacions impulsada pel Col·legi de Metges de Barcelona i que es gestiona a través de la Fundació Àngel Soler Daniel té com a objectiu la recollida de material mèdic i d’aportacions econòmiques dels metges col·legiats i de la població en general per a la compra de material i equipament sanitari que actualment manca als centres sanitaris de Catalunya. També per poder finançar la producció alternativa (a través d’impressió 3D i altres) de respiradors i altres elements de protecció per al personal sanitari.
Les donacions per a aquesta campanya, que es va iniciar el 21 de març, poden realitzar-se al compte bancari ES66 0182 4383 9002 0185 8057 de la Fundació Angel Soler Daniel, i fins avui ja sumaven 33.000 euros. Totes les aportacions recaptades es destinaran a l’adquisició i producció de material, el qual serà distribuït als centres sanitaris de tot Catalunya d’acord amb les necessitats i urgència i en coordinació amb el Departament de Salut.

Guardiola dóna un milió d’euros per a l’adquisició de material sanitari contra el coronavirus

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha donat avui un milió d’euros a la Fundació Àngel Soler Daniel per a l’adquisició i l’aprovisionament de material sanitari davant l’emergència de la pandèmia de la Covid-19.
La campanya de donacions, impulsada pel Col·legi de Metges de Barcelona i gestionada a través de la fundació, tenia 33.000 euros recaptats fins ara, segons que ha informat el col·legi en un comunicat.
Report diari sobre el coronavirus
Cada nit a les 10.00 pots rebre al teu correu el resum del més important que ha passat durant el dia relacionat amb el Covid-19 i informació addicional d'interès.
A més de recaptar per a la compra de material, la campanya també és per a poder finançar la producció alternativa –a través de la impressió 3-D– de respiradores artificials i altres elements de protecció per al personal sanitari.

🙏Moltes gràcies a tots els que esteu participat en la campanya de donacions materials i econòmiques per l'adquisició i compra de material i equipament sanitari. Avui satisfets per l'impuls que ens ha donat Pep Guardiola (@pepteam) amb la seva aportació https://www.comb.cat/cat/actualitat/noticies/noticies_fitxa.aspx?Id=KMGvW1iwYQNhgE8tjVimeg%3d%3d 
Profundament agraït a @PepTeam per aquest importantíssima aportació i a totes les persones, institucions i empreses que s'han adreçat a la crida que hem fet. Ajuts que vehicularem d'acord amb les necessitats i en coordinació amb @salut

Les donacions es poden fer en el següent compte corrent: ES66 0182 4383 9002 0185 8057
Penseu amb llibertat, siguem crítics
El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.
Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.
Vicent Partal
Director de VilaWeb

dissabte, 14 de març del 2020

Gran gest del Manchester City de Pep Guardiola tot i l'amenaça del coronavirus

El Manchester City aprofita l'impacte del coronavirus en el seu dia a dia per fer una bona obra. L'actual club de Pep Guardiola ha donat el menjar i les flors que anaven a utilitzar en els partits contra l'Arsenal i el Burnley, que s'haguessin disputat aquesta setmana, a associacions benèfiques.
El club anglès ha explicat que les donacions han estat per a associacions caritatives locals. I d'aquesta manera el City s'uneix a una iniciativa que ja havien dut a terme equips com l'Aston Villa, el Brighton i el Newcastle United, tots ells de la Premier League anglesa.


We've made a number of donations within the local community following the postponement of our Premier League games against Arsenal and Burnley.

💙 https://manc.it/2Qg4y6f 

A més, el City també donarà a un centre de la tercera edat totes les flors que s'haurien col·locat al voltant de l'Etihad Stadium en el partit contra el Burnley. "Esperem que aquest petit gest ajudi a donar una mica de llum als residents de Brookdale View en aquests temps difícils", ha comunicat el club de Manchester.
Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

dilluns, 9 de març del 2020

El Guardiola més terrenal: les derrotes el condemnen

El futbol és capritxós i també ho és amb Pep Guardiola. Un entrenador que ha guanyat molts títols, que ha arribat al cim del món del futbol, però també toca de peus a terra. Precisament aquesta última temporada està sent una de les versions més terrenals del tècnic català.
Fins ara han estat onze temporades les que porta al primer nivell del futbol mundial. Onze anys i dirigint tres clubs diferents. Va créixer al Barça i ho va fer de manera molt ràpida ja que a les primeres de canvi va guanyar un històric sextet. Però la seva carrera ha continuat sent d'un altíssim nivell i la demostració d'aquest fet s'entén amb els resultats dels seus equips a les lligues, les competicions que realment mesuren la regularitat.
Quatre temporades a can Barça: tres títols de Lliga i un subcampionat. Des de l'estiu del 2013 al del 2016, en tres temporades, va guanyar tres Bundeslligues amb el Bayern de Munic. I amb el Manchester City ho ha tingut més complicat a la Premier League: tercer en el seu debut, dos títols consecutius i aquesta temporada amb el trofeu ja impossible d'assolir.
Pep Guardiola trist EFE
EFE
El Guardiola més derrotat
Però tot i que en cada temporada, menys la primera amb el City, ha aconseguit títols —inclosa aquesta que ja ha guanyat la Copa de la Lliga—, fins l'actual lliga mai havia perdut tants partits. Aquest any s'està convertint en el menys regular des que Guardiola és entrenador.
Ni amb Barça, Bayern o en els tres primers cursos amb el City havia perdut tants partits en una temporada a la lliga. I després de la derrota contra el Manchester United d'aquest cap de setmana ja ha superat les 6 de la primera temporada a Anglaterra (el seu pitjor registre).
Aquest any, per exemple, ja s'ha deixat 24 punts a falta de deu jornades per al final. Només li havia anat pitjor en la primera temporada amb el Barça, que en va perdre 27, i en el debut amb el City, que es va deixar fins a 36 punts (i va acabar tercer a la Premier).
Club Temporada Guanyats Empatats Perduts
Barça 2008/09 27 6 5
Barça 2009/10 31 6 1
Barça 2010/11 30 6 2
Barça 2011/12 28 7 3
Bayern 2013/14 29 3 2
Bayern 2014/15 25 4 5
Bayern 2015/16 28 4 2
M. City 2016/17 23 9 6
M. City 2017/18 32 4 2
M. City 2018/19 32 2 4
M. City 2019/20 18 3 7

Així doncs, les derrotes condemnen Guardiola i els seus equips. I la temporada encara no ha acabat.