dissabte, 10 d’agost del 2019

Exhibició i golejada del City de Guardiola en el seu debut a la Premier (0-5)

Exhibició i golejada del City de Guardiola en el seu debut a la Premier (0-5)

Els 'citizens' no donen opció i enceten una nova temporada destrossant el West Ham gràcies a les dianes d'Sterling, autor d'un hat-trick, Gabriel Jesus i Agüero

Va fer-ho a Barcelona, va fer-ho a Munic i vol fer-ho a Manchester. Pep Guardiola continua entestat en batre rècords i ara en té un de cabdal entre cella i cella: aconseguir guanyar la tercera Premier League consecutiva i igualar així els registres locals que ja va tenir al Barça i al Bayern de Munic. La primera passa per revalidar el títol, així mateix, l’ha donada avui amb la golejada del City a domicili davant el West Ham (0-5). Els londinencs han estat una joguina a mans ‘citizens’ i res han pogut fer per a frenar els Sky blue, que arribaven el duel després d’encetar el curs com un tro aixecant la Community Shield.
Els de Guardiola han dominat el partit de principi a fi a l’Estadi Olímpic de Londres i han anat colpejant el rival cada vegada que els ha calgut. Primer Gabriel Jesus (24’) i després el veloç Sterling per partida doble (50’ i 74’) han aplanat el camí per certificar que el Manchester City enguany també s’ho pren de debò.
Ja a la recta final, al 82’, el Kun Agüero ha transformat un claríssim penal sobre Mahrez i Sterling (91') ha posat la cirereta amb el seu hat-trick per tancar la primera golejada de la temporada pel potentíssim Manchester City. Amb Guardiola, no s’hi valen les mitges tintes i enceta el seu quart any a Anglaterra amb una clara declaració d’intencions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada