dilluns, 29 de juliol del 2019

Guardiola segueix els passos de Cruyff i firma un nou contracte

Pep Guardiola és el protagonista principal del fitxatge del dia. L'actual entrenador del Manchester City no canvia de club però sí tindrà una nova marca esportiva que el vestirà: Puma. L'empresa alemanya s'ha fixat en l'entrenador català després que aquesta temporada el mateix City també hagi firmat per Puma.
Guardiola, amb el nou contracte firmat, ha confessat l'orgullós que està: "Estic content d'unir-me a Puma, com va fer en el seu dia el meu amic Johan Cruyff, el gran referent en la meva carrera esportiva". Un altre gest de Guardiola cap a Cruyff, el seu gran mestre.
Cal dir que Puma ja va estar relacionat amb el català durant la seva etapa com a futbolista i ara fa un pas més. "Sempre he buscat la perfecció a la gespa i tinc moltes ganes de col·laborar amb Puma perquè segueixi evolucionant com ho ha fet en els últims anys", ha afegit.

🎶 WE'VE GOT 👏 👏 GUARDIOLA 🎶
Welcome to the PUMA Party @pepteam.

Puma ha celebrat aquesta nova relació amb un gran anunci en una lona gegant a la ciutat de Manchester. Guardiola es converteix en una de les grans estrelles de Puma i s'afegeix a una llista on ja hi són esportistes com Luis Suárez, Antoine Griezmann, Samuel Umtiti, Sergio Agüero o David Silva, entre d'altres... i també el Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada