dilluns, 29 de juliol del 2019

Guardiola segueix els passos de Cruyff i firma un nou contracte

Pep Guardiola és el protagonista principal del fitxatge del dia. L'actual entrenador del Manchester City no canvia de club però sí tindrà una nova marca esportiva que el vestirà: Puma. L'empresa alemanya s'ha fixat en l'entrenador català després que aquesta temporada el mateix City també hagi firmat per Puma.
Guardiola, amb el nou contracte firmat, ha confessat l'orgullós que està: "Estic content d'unir-me a Puma, com va fer en el seu dia el meu amic Johan Cruyff, el gran referent en la meva carrera esportiva". Un altre gest de Guardiola cap a Cruyff, el seu gran mestre.
Cal dir que Puma ja va estar relacionat amb el català durant la seva etapa com a futbolista i ara fa un pas més. "Sempre he buscat la perfecció a la gespa i tinc moltes ganes de col·laborar amb Puma perquè segueixi evolucionant com ho ha fet en els últims anys", ha afegit.

🎶 WE'VE GOT 👏 👏 GUARDIOLA 🎶
Welcome to the PUMA Party @pepteam.

Puma ha celebrat aquesta nova relació amb un gran anunci en una lona gegant a la ciutat de Manchester. Guardiola es converteix en una de les grans estrelles de Puma i s'afegeix a una llista on ja hi són esportistes com Luis Suárez, Antoine Griezmann, Samuel Umtiti, Sergio Agüero o David Silva, entre d'altres... i també el Girona.

dimarts, 23 de juliol del 2019

El City i Guardiola, acusats de ser irrespectuosos i arrogants a la Xina

El City i Guardiola, acusats de ser irrespectuosos i arrogants a la Xina

L’agència estatal de notícies del país, Xinhua, ha carregat amb duresa contra el comportament del club anglès durant la Premier League asiàtica

elMón

La gira del Manchester City per la Xina amb motiu la Premier League asiàtica, la final de la qual va perdre als penals contra el Wolverhampton el passat cap de setmana, no ha acabat d’anar del tot bé. Més enllà de la derrota esportiva, no massa important tenint en compte que es tracta d’un torneig amistós, el conjunt de Pep Guardiola ha estat criticat per l’agència estatal de notícies del país asiàtic, Xinhua, que ha considerat que el comportament dels futbolistes anglesos no ha estat el més adequat.
L’agència en qüestió ha publicat un article titulat “L’amor dels aficionats xinesos cap al Manchester City no es correspost a casa seva” en el qual ha catalogat el comportament del campió anglès “d’irrespectuós” i “arrogant” , ha insinuat que el club citizen ha viatjat a la Xina únicament per diners i per compromisos comercials i ha retret a l’equip de Guardiola que no hagi participat en alguns esdeveniments públics celebrats.

“Mentre altres clubs han estat perseguint els cors dels seguidors locals, per al Manchester City el principal objectiu aquí a la Xina ha estat treure diners de les butxaques dels aficionats. Una actitud d’arrogància i de creure que eren la gran atracció del trofeu que va contrastar amb la dels altres equips”, explica el text en referència a clubs com els Wolves, que sí que van acudir a esdeveniments locals i van estar més pendents dels fidels xinesos.

diumenge, 21 de juliol del 2019

El City de Guardiola perd la final de la Premier League asiàtica

El Manchester City ha perdut la final de la Premier League asiàtica contra els Wolves. El conjunt de Pep Guardiola ha caigut de la manera més cruel, en els penals després de no ser capaç de marcar ni un sol gol en els 90 minuts (0-0 / 3-2).
El partit ha estat avorrit i amb poc dinamisme. Els Wolves han proposat una estratègia defensiva que obligava el City a tocar i tocar, però sense generar perill. Guardiola no ha trobat la fórmula per trencar el mur rival i se'n va sense el títol d'estiu que ha organitzat la Premier League.

Congratulations to @Wolves who beat @ManCity 3-2 on penalties to win the 2019! 🏆👏

En el primer partit d'aquest torneig, els citizens van golejar el West Ham (4-1) amb actuacions destacades de Sterling amb un doblet i un gol per cap de David Silva i Nmecha.

dijous, 18 de juliol del 2019

El City de Guardiola guanya amb solvència en el seu debut (4-1)

El Manchester City de Pep Guardiola ha guanyat el West Ham en el primer partit de la pretemporada. Debut plàcid dels citizens que han tingut com a protagonistes Sterling, amb un doblet, David Silva i Nmecha, amb un gol cadascú, i que dissabte disputaran la final de la Premier League Asia.
Sterling sentència el West Ham
Els de Guardiola han dominat el partit en tot moment, però han hagut de remuntar-lo després que Mark Noble obrís la llauna amb una diana marcada des del punt de penal. El City ha actuat amb rapidesa i el català Adrián Bernabé ha realitzat una gran assistència a David Silva per empatar el matx.

Bon inici!

Recordem que Bernabé, que ara està sota les ordres de Guardiola, va ser exjugador de l'Espanyol i del Barça. Tres minuts més tard, Nmecha ha avançat els seus en el lluminós amb un gol des dels onze metres i ha conduït el City cap a la victòria.
Sterling ha sortit des de la banqueta per sentenciar el matx de les semifinals d'aquest torneig amb un doblet. El britànic ha aprofitat la seva rapidesa per eliminar totes les opcions del West Ham de remuntada.
Una de les notes positives ha estat el debut de Rodri, ex de l'Atlètic de Madrid, al conjunt de Manchester. Ara, Guardiola haurà d'esperar fins dissabte 20 de juliol per disputar la final de la Premier League Asia contra els Wolves.

divendres, 5 de juliol del 2019

Piqué comprarà el club català on es va formar Guardiola

Gerard Piqué segueix ampliant els seus negocis. El blaugrana, que també és el president de l'Andorra, ha arribat a un acord amb el Gimnàstic de Manresa, un club que destaca pel seu gran futbol formatiu, segons ha publicat Sport. Pep Guardiola va formar-se en aquest equip abans d'arribar al Barça.
La decisió es farà oficial pròximament i la intenció de Piqué és fer seguir creixent l'Andorra. Amb les incorporacions que es van realitzar, el club andorrà va ascendir de la Primera Divisió Catalana a la Tercera Divisió nacional.
pique andorra efe
La inversió econòmica serà d'uns 400.000 euros i el Gimnàstic de Manresa serà el filial de l'Andorra a partir de la temporada 2019-2020, sempre segons la informació publicada per Sport.
Des de finals de l'any passat, el club del Bages tenia un acord de col·laboració preferencial amb el Reial Madrid. La intenció de Piqué és desfer aquest acord i realitzar-lo amb el Barça, segons les mateixes informacions abans citades.

dilluns, 1 de juliol del 2019

Guardiola: "Lo que habría dado por poder estar en la final de Champions"

Guardiola: "Necessito enemics, gent que m'odiï"

Pep Guardiola ha parlat sobre el Barça, el Madrid, el Liverpool, la Premier, La Lliga, la seva vida a Manchester i sobre l'actualitat política en una entrevista​ al programa 90 minutos con Pep de GOL.
Guardiola és feliç a Manchester però voldria ser seleccionador
Sobre totes les crítiques que rep, el de Santpedor ha assegurat que "necessito enemics, gent que m'odiï perquè el futbol consisteix a reivindicar-se i intentar superar-te". "Als esportistes els passa el mateix", ha afegit.
Guardiola és feliç a Manchester, té contracte fins al 2021 i ara no es planteja marxar. "Ho tinc tot, no puc ser en un millor lloc. El Txiki és la persona més important de la meva carrera perquè va confiar en mi sense tenir experiència. El club no em jutja per si guanyo o perdo", ha explicat.
Tot i això, Guardiola li agradaria ser seleccionador: "M'agradaria entrenar a una selecció, m'agradaria ser en un Mundial perquè em recorda a la Champions". "L'avantatge que tens és que hi ha 400 jugadors per seleccionar", ha comentat.
"El llegat de Cruyff mai desapareixerà"
Un altre dels temes dels quals es va parlar va ser sobre Johan Cruyff: "Si la gent pensa que desapareixerà de la història d'aquest esport estan més que confosos, el seu llegat mai desapareixerà".
Johan Cruyff Pep Guardiola
Finalment, la política tampoc va faltar en l'entrevista i el català va explicar que "ningú sap si Catalunya vol independitzar-se, la gent només vol votar". "És una animalada el que està passant amb els presos, tant de bo acabi bé. Sembla que per ser entrenador de futbol ja no puc opinar. Tinc dret a pronunciar els meus sentiments i la injustícia de l'estat espanyol amb set persones empresonades", ha sentenciat.