dijous, 31 de gener del 2019

Messi, en 'mode triplet': "Volem guanyar-ho tot"

Messi, en 'mode triplet': "Volem guanyar-ho tot"

"S'ha anat dient que tiràvem la Copa i s'ha demostrat que no és veritat. Aquest equip vol lluitar pels tres títols", ha declarat el capità després de la remuntada

elMón

Leo Messi i Luis Suárez celebren un dels sis gols del Barça contra el Sevilla. | EFE
El barcelonisme té dos grans motius per somriure: el primer és el bon joc de l'equip per remuntar el Sevilla i classificar-se, així, per a les semifinals de la Copa del Rei 2018/19. El segon, però, encara és millor: Leo Messi té ganes de triplet. "S'ha anat dient que tiràvem la Copa i s'ha demostrat que no és veritat. Aquest equip vol lluitar pels tres títols. Aquesta és l'obligació del Barça. Anem a per totes i ho lluitarem fins al final".

En la prèvia del partit, quan va rebre el premi 'MVP LaLiga', Leo Messi ja va demanar als afeccionats culers que confiessin en la remuntada. Per als que no hagueu estat entre els 60.000 seguidors que han acudit al Camp Nou, no us entrebanqueu dos cops amb la mateixa pedra. Si el '10' us convoca a algun partit, no us ho penseu dues vegades i veniu a l'estadi. Ell, a més, us ho agrairà: “El públic que ha vingut al Camp Nou ha fet que el partit semblés de Champions. L’equip ha fet un partidàs i seguim vius".

Per últim, Messi també ha parlat del fet que li ha cedit el penal a Coutinho, encara que es tractava d'un moment decisiu. “Coutinho tenia ganes de xutar el penal i ho hem pactat així. Amb el seu gol ha començat tot", ha sentenciat l'argentí, que no ha volgut llançar-se floretes.

dimarts, 29 de gener del 2019

El Cirque du Soleil tornarà a Barcelona amb Messi com a protagonista

El Cirque du Soleil tornarà a Barcelona amb Messi com a protagonista

‘Messi 10’, el primer muntatge que la companyia estrena a l’Estat, s’instal·larà al Parc del Fòrum el 10 d’octubre

elMón

El Cirque du Soleil tornarà a Barcelona amb Messi com a referent. | @MessiCirque
El Cirque du Soleil desembarcarà el pròxim 10 d’octubre a Barcelona amb l’estrena de ‘Messi 10’, un nou muntatge que, de la mà de la productora argentina Popart Music, girarà al voltant de la passió pel futbol i “l’esperit” del capità del Barça, Leo Messi. L’espectacle aterrarà al Parc del Fòrum fins al 10 de novembre per commemorar el llegat de Messi i els valors universals de l’esport.

El ‘show’, creat per Mukhtar O.S Mukhtar i amb una nova carpa per a 3.000 persones fabricada per a l'ocasió, vol connectar allò que uneix el món del circ i el futbol: “Tots dos permeten la possibilitat de somiar i de pensar que, amb esforç, qualsevol cosa és possible”, ha afirmat el director aquest dimarts. L’embolcall de ‘Messi 10’ serà ‘Messi Challenge’, una experiència interactiva per apropar-se a la figura de l’estrella argentina en un espai al costat de la carpa principal 
del circ.
Leo Messi #

diumenge, 27 de gener del 2019

El City de Guardiola goleja el Burnley i ja és a vuitens de la FA Cup (5-0)


El Manchester City de Pep Guardiola ha golejat per 5-0 el Burnley en el partit de quarta ronda de la FA Cup. Kevin De Bruyne, cada cop més recuperat de la lesió, ha liderat l'equip citizen en aquesta golejada.
Els locals han dominat la primera meitat, però sense brillar en excés com en altres ocasions. Al descans, només hi havia al marcador un solitari gol de Gabriel Jesus; i el Burnley tenia l'opció de ficar-se en el partit en qualsevol moment.
A la segona meitat, el City ha necessitat d'un ensurt de mort per despertar. Vydra ha perdonat l'empat després d'una errada d'Otamendi; i a partir d'aquí ha començat l'huracà dels de Guardiola. Sota la batuta de De Bruyne, el City ha ofert la seva millor versió. El futbolista belga ha liderat el contracop que ha acabat amb el 2-0 de Bernardo Silva, pocs minuts després ha deixat un golàs des de la frontal de l'àrea per sentenciar i d'una centrada seva n'ha sortit el 4-0 després que Long s'introduís l'esfèric a la seva pròpia porteria. Recuperar la millor versió de Kevin De Bruyne és una notícia òptima per a Pep Guardiola. Agüero ha posat la cirereta amb el 5-0 de penal en els últims minuts de partit.
El City, doncs, seguirà viu a les dues copes d'Anglaterra. A la Carabao Cup ja s'ha proclamat finalista i ara avançarà cap a vuitens de la FA.
Messi Alcalá Barça Girona EFE
Prèvia Girona-Barça Montilivi acull un derbi de dinàmiques oposades Pau Cusí
Borja Iglesias Piatti Alex Lopez Puado Espanyol Vilareal EFE
Prèvia Espanyol-Madrid Espanyol-Madrid, David contra Goliat Albert Malla

dijous, 24 de gener del 2019

Pep Guardiola arriba a una nova final amb el Manchester City

Pep Guardiola arriba a una nova final amb el Manchester City

Els 'citizens' han superat l'eliminatòria contra el modest Burton Albion amb comoditat (10-0 global) i tornaran a Wembley, on s'enfrontaran contra el Chelsea o el Tottenham

elMón

Pep Guardiola, durant un partit del Manchester City. | EFE
El Manchester City de Pep Guardiola segueix imparable a Anglaterra. Aquest dimecres, els citizens es van classificar per a la final de la Copa de la Lliga (Carabao Cup per qüestions de patrocini) després d’imposar-se per la mínima en el camp del modest Burton Albion FC, equip de la tercera categoria anglesa (0-1).

L’eliminatòria ja havia quedat sentenciada en el duel d’anada a l’Etihad Stadium (9-0) però tot i això el City va voler certificar la seva classificació per a la final que es disputarà a Wembley amb un nou triomf. Els de Guardiola el van aconseguir gràcies al gol que, en el minut 26, Sergio Agüero va marcar en no desaprofitar una assistència de Riyad Mahrez.

diumenge, 20 de gener del 2019

Guardiola: "No tinc amics"


Guardiola: "No tinc amics"

Pep Guardiola va respondre de forma peculiar quan un periodista li va preguntar per la gent amb qui celebraria el seu 48è aniversari
Pep Guardiola, durant un partit del Manchester City. | EFE
Les rodes de premsa de Pep Guardiola sempre deixen titulars. L’entrenador català encara les seves compareixences públiques amb sinceritat i, és clar, els periodistes aprofiten l’avinentesa per preguntar-li qualsevol cosa. En la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge contra el Huddersfield Town, actual colista de la Premier, un professional de la comunicació va qüestionar-li per la gent amb qui celebraria els 48 anys que va fer el passat divendres.


“Amb la família. No tinc amics”, va ser la ràpida i curta resposta de Guardiola. La peculiar –i, en principi, irònica– frase va provocar les rialles dels periodistes presents en la sala de premsa (de, fet, ell tampoc s’hi va poder estar) i s’ha fet viral a les xarxes socials. Sigui com sigui, la realitat és que l’extècnic del Barça segueix demostrant que és un dels millors entrenadors del món, tant pels títols que té a la seva vitrina particular com per la forma com juguen els seus equips.

dimarts, 15 de gener del 2019

Radiografía a los 400 goles de Messi en Liga

 

Radiografía a los 400 goles de Messi en Liga



Profundizar en los 400 tantos que Leo Messi ha marcado en la Liga es sumergirse en la magnitud de la hazaña del mejor jugador del mundo. Y la zambullida no deja indiferente a nadie. Leo ha conseguido semejante cantidad marcando en 251 jornadas de las 435 que ha disputada desde que se sumó al primer equipo en la temporada 2004-2005. En un formidable 57%, en seis de cada 10 partidos disputados.
Sus goles han dado un rendimiento altísimo al Barça. Únicamente en siete encuentros, los goles de Messi no sirvieron de mucho. En 220, en un extraordinario 87%, sus tantos dieron el triunfo y en 24, el empate.
Messi marca por instinto. Le da igual cómo, de qué forma e incluso dónde. 231, algo más de la mitad, los firmó en casa, mientras 169 fueron su huella a domicilio. A excepción de tres equipos, a los que se enfrentó en una o en dos ocasiones, a Cádiz, Xerez y Murcia, a los que no pudo batir, el crack argentino ha batido a 37 equipos que están o han pasado por Primera.
Al que más, al Sevilla con 25. Pep Guardiola es el técnico que más le ha disfrutado (138 tantos) y Mendilibar, el que más le ha sufrido (21). La historia de la Liga también dirá que su buen amigo Luis Suárez es su mejor asistente (29) y que el portero Diego Alves (21) es el que más veces recogió el balón de la red por su culpa. Este año, no sólo lidera la lista de goleadores con 17, es el primero en disparos (68), en tiros entre los tres palos (43), en asistencias (10), en regates con éxito (66) y en goles desde fuera del área (5)

dimarts, 8 de gener del 2019

Messi i Cesc ja són socis de Piqué en el seu nou projecte


Gerard Piqué ja té nous socis en el seu nou projecte empresarial. Leo Messi i Cesc Fàbregas han fet el pas i ja són inversors del FC Andorra, el nou equip de l'empresa Kosmos dirigida pel defensa català.

Segons explica el Diari d'Andorra, els dos futbolistes, grans amics de Piqué, li donaran suport en la gestió del club andorrà, però amb una participació menor, fins i tot testimonial, en el projecte que seguirà liderant Kosmos.
Diari d'Andorra Portada 08 12 2019
El passat 29 de desembre Kosmos va passar a ser el màxim accionista del club, i ara segueix afegint socis. Si Rakuten, l'empresa japonesa que patrocina el Barça també forma part del club, l'entramat de Piqué se segueix nodrint. Futbolísticament ja s'ha vist el debut de Gabri i d'Albert Jorquera a la banqueta i s'han confirmat els nous fitxatges de l'entitat, entre ells Adrià Vilanova.

Guardiola: "Perquè hagi estat bon entrenador, no significa que pugui ser bon conseller d’Esports"

Pep Guardiola segueix defensant les llibertats individuals i la justícia en unes paraules sorgides d'una entrevista feta pels interns de Lledoners. L'entrevista, que es va enregistrar el passat mes de novembre quan l'entrenador va visitar la presó, i que es va emetre a finals del mes de desembre, defensa el fet de portar el llaç groc, dels presos polítics i parla del seu interès per la política.
Les paraules de Guardiola van ser part del programa de ràdio de la presó 'Voces del aire'. "Jo no crec amb els cocodrils, no crec que els lleons són millors que nosaltres. L’ésser humà per si és bo i hem de canalitzar-lo per treure el millor de tot això", va assegurar referent a la condició dels presos. I tot i ser dins la presó "privats de llibertat", Guardiola va donar-los ànims assegurant que "d’aquí se’n surt tard o d’hora".
Lledoners Visita Pep Guardiola
Sobre la seva defensa de la llibertat dels presos polítics independentistes, que ho reivindica cada dia a través del llaç groc, ha afirmat que ell persistirà: "Al principi hi hauria un enrenou, com ha passat a Anglaterra, però a través de portar-lo cada setmana acaba formant part de la quotidianitat". A més, ha explicat que "a Anglaterra han intentat entendre el perquè" de la situació dels presos polítics i "ho han acceptat com una qüestió de normalitat".
Guardiola també ha confessat que li agrada molt la política, "però m’agrada veure-ho des de fora, no tinc esma". "Jo soc molt d’esquerres, primerament per una cosa egoista: si a la gent li va millor, més segur estaré jo", segueix explicant.
I seguint amb el discurs polític també s'ha autodescartat per un possible futur relacionat amb la política: "Perquè a un li vagi bé en una feina no vol dir que ja serveixi per ser polític; em sembla que estem equivocats. Perquè hagi estat bon entrenador, no significa que pugui ser bon conseller d’Esports o Cultura".
Entrevista a Pep Guardiola a 'Voces del aire'


dijous, 3 de gener del 2019

Guardiola derrota Klopp, la seva bèstia negra, en un partit memorable (2-1)


Pep Guardiola ho ha aconseguit. L'entrenador del Manchester City ha vençut Jürgen Klopp, la seva bèstia negra, en un partit memorable. Els citizens s'han imposat per la mínima al Liverpool (2-1) amb els gols d'Agüero i Sané i retallen les diferències a quatre punts. Els reds continuen sent els líders de la Premier League, però el City també vol aquesta Lliga. Continuarà la lluita.
Després d’un Barça-Madrid, un Manchester City-Liverpool és un dels partits més esperats del futbol mundial. El cartell era de partidàs i ho ha estat, però aquesta pressió s’ha vist present sobre el terreny de joc. Els 22 protagonistes han començat el matx nerviosos, imprecisos i amb ganes de demostrar el seu potencial.
El Liverpool, irreconeixible
El City tenia la possessió, com de costum, i el Liverpool esperava darrere refugiats pel seu guardià Van Dijk. Des que va arribar a l’equip red el passat mercat d’hivern, l’holandès s’ha convertit en el líder de la defensa i amb només un any és un dels capitans de l’equip. Sort ha tingut el conjunt de Klopp d’aquest central en la primera meitat.
Però aquest Liverpool és imprevisible i amb dos tocs es pot plantar a la porteria rival. I això és el que han fet. Mané s’ha quedat sol contra Ederson i ha enviat la pilota al pal. L’esfèric s’ha quedat mort dins l’àrea i Stones i Ederson no s’han entès i gairebé es fan un gol en pròpia provocant el ridícul a l’Etihad. Finalment, l’anglès ha aconseguit treure la pilota sota els pals per centímetres.
Aguero Silva Manchester City Liverpool
El City dominava, però no acabava d’imposar-se sobre el terreny de joc. El Liverpool estava completament anul·lat i Klopp només es podia encomanar a les seves tres estrelles de dalt (Mané, Firmino i Salah) perquè generessin alguna meravella. No obstant això, cinc minuts abans del descans, golàs d’Agüero en una jugada aïllada i bogeria col·lectiva a Manchester. Els de Guardiola aconseguien colpejar primers.
En la segona part, els citizens tenien la missió de controlar el joc, però no ho han aconseguit. Els minuts passaven molt lentament pels locals i massa ràpids pels visitants. El matx s’ha trencat i ha estat llavors quan el Liverpool s’ha sentit més còmode. Els reds s’apropaven a la porteria, però Kompany salvava sota pals. Però dos minuts després, gol de Firmino. 1-1 i el partit estava completament obert.
Final d'infart
Però si en el futbol existeix la justícia, avui s’ha imposat. El City estava sent millor i ha tingut el premi només uns minuts després de la diana del brasiler. Sané ha estat l’autor del segon gol amb un contracop de llibre dels citizens.
I a partir d'aquí, final d'infart. El partit ha estat dels porters, Ederson i Alisson han salvat els seus equips. Al final, el City ha aconseguit sumar els tres punts. Guardiola s'imposa a la seva bèstia negra.