dimecres, 28 de febrer del 2018

[VÍDEO] Guardiola sobre els llaços grocs a Wembley: "Agraïment absolut"





[VÍDEO] Guardiola sobre els llaços grocs a Wembley: "Agraïment absolut"
El tècnic català explica que enviarà una carta a la federació anglesa per tal d'explicar el seu posicionament

Pep Guardiola, en roda de premsa.
Pep Guardiola, en roda de premsa. | MCFC
Pep Guardiola segueix defensant el seu dret de lluir el llaç groc a la solapa en defensa dels polítics i activistes catalans empresonats a les garjoles de Madrid per organitzar l'1 d'octubre i per defensar les institucions de la Generalitat de Catalunya. El tècnic de Santpedor, que el va tornar a exhibir durant la final de la Copa de la Lliga, a Wembley, ha explicat quina serà la següent passa per tal de convèncer la Football Association (FA): "No n’hem tornat a parlar però, per suposat, els escriuré una carta i els explicaré la nostra posició. Estic absolutament en disposició de parlar amb l’FA, no hi ha cap problema."

Al mateix estadi londinenc i després que l'FA obrís un expedient a l'entrenador català per, precisament, lluir el llaç groc durant partits oficials, milers d'afeccionats del Manchester City van voler donar suport a Guardiola enganxant-se -tal i com ho fa el seu mànager- un llaç groc (#yellowribbon) a la seva roba. En aquest sentit, l'extècnic blaugrana s'ha mostrat molt agraït als seguidors del seu equip. Preguntat per quin sentiment li va generar aquella acció, Pep ha admès percebre "un sentiment de pertànyer a alguna cosa, d’agraïment. Ells no tenen perquè estar involucrats, perquè és un altre país. Però molt content que la gent entengui la situació que quatre persones estiguin en presó preventiva. Agraïment absolut".

Guardiola també ha tingut paraules per a Enrique Castro 'Quini', mort aquest dimarts a l'edat de 68 anys: "En tinc poc record. Com a jugador el recordo poc. Era petit i no solia anar al camp del Barça perquè els pares no eren socis. Hi anàvem molt de tant en tant. Vaig coincidir-hi quan ja eran entrenador del Barça. Tot el que he llegit en aquestes últimes hores confirma les sensacions que vaig tenir quan hi vaig coincidir. Em quedo amb allò que em va dir Alexanko, el Tali, l’exemple de com ha de ser un capità. Em va explicar molt sobre ell. I Luis Enrique i el Pitu Abelardo. A través d’ells he entès i conegut la figura de Quini. Una molt forta abraçada a la seva família, que descansi en pau. És una de les persones que, sens dubte, ha col·laborat per fer això que és ara el futbol espanyol. Content que Gijón i la seva terra li facin l’homenatge que mereix."

Les respostes sobre el llaç groc, a partir del minut 4:30 de la roda de premsa:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada