dilluns, 21 de setembre del 2020

Pep Guardiola tanca la porta a una possible tornada al Barça

 

La temporada del Manchester City comença aquest dilluns vinent amb la visita dels de Pep Guardiola al Molineux Stadium per enfrontar-se als Wolves. La 2020/21, la temporada que comença, és l'última del contracte del de Santpedor amb els citizen, el que podria obrir la porta a especulacions sobre el seu futur.

Però Guardiola s'ha encarregat d'eliminar aquestes especulacions, i ha assegurat que estaria encantat de renovar amb el City. "M'encantaria quedar-me més temps al City, és un lloc on estic realment bé, però per quedar-m'hi m'ho he de merèixer", va argumentar, abans d'afegir que "en l'última dècada, aquest club ha arribat a certs estàndards, i sé que per a renovar he de mantenir-los".

Zidane Guardiola EuropaPressGuardiola va eliminar el Madrid de Zidane en aquesta Champions, però va caure contra el Lió. / EFE

L'exentrenador del Barça, que sembla molt allunyat de poder tornar-hi en un futur pròxim, ha assegurat sentir-se molt còmode al seu club actual, i que la principal prioritat que té és fer una bona temporada per poder renovar el seu contracte. "El club mai m'ha pressionat ni ha dubtat de mi, des del primer dia fins avui. Em deixen fer la meva feina, i sé que seguirà sent així. Mai m'han dit: "has de guanyar tants títols" o "has de fer les coses així", simplement em deixen jugar.

Guardiola, que comença la seva cinquena temporada a la Premier dirigint el Manchester City, ha volgut fer així una declaració d'intencions sobre el seu futur, que considera que només passa per seguir més anys entrenant a Anglaterra i al City.


dimecres, 16 de setembre del 2020

Així és la nova equipació del Barça per a la temporada 2021/2022


 

Encara no ha començat la temporada 2020/2021 i ja es coneix com serà la primera equipació per a la campanya 2021/2022. Els creatius de Nike haurien dissenyat la nova samarreta blaugrana que està inspirada en l'escut del club, segons ha avançat Mundo Deportivo.


Primera equipació del FC Barcelona per la temporada 2021-22

Els responsables de Nike han mostrat aquesta samarreta als directius del Barça. La part inferior hi ha franges blaves i granes, de la mateixa manera que a l'escut però hi ha més franges i més juntes. El fet diferencial és que a la part del logotip de Nike hi ha la Creu de Sant Jordi.

Replying to @mundodeportivo and @ffpolo
Hasta 2021 Bartomeu ya extinguió este club.

 

Replying to @mundodeportivo and @ffpolo
Si esta es la camiseta de la 21-22, espero que el proximo presidente rompa relaciones con Nike.

 

Replying to @mundodeportivo and @ffpolo
Que horror , ahora entiendo porque Messi se quiere ir
GIF
Replying to @mundodeportivo and @ffpolo
Però que es aquesta merda

 

Image

Aquesta equipació ha provocat molt rebuig a les xarxes socials i els usuaris han mostrat el seu descontentament amb la proposta de l'empresa nord-americana.




dissabte, 5 de setembre del 2020

Messi es queda i noqueja Bartomeu

Editorial -
Per als que hem defensat que Leo Messi no se'n podia anar del club al qual ha situat a la cúspide mundial esportivament i econòmicament per la porta del darrere avui estem d'enhorabona: Messi es queda una temporada més. Per als que hem criticat la pèssima gestió de José Maria Bartomeu al capdavant de l'entitat i demanàvem al jugador argentí un esforç explicant intimitats del comportament del president, avui podem donar-nos per satisfets. Per un dia, l'astre argentí ha deixat la prudència en un calaix i en l'entrevista en què ha anunciat que es quedava a l'entitat ha deixat Bartomeu com un drap brut per les seves reiterades mentides, la falta de projecte i la seva covardia. Si el president esperava, com va dir, que Messi digués que ell era problema per abandonar el club, Bartomeu ja hauria d'estar fent les maletes.
Messi es queda i la seva explicació de per què volia abandonar el club és tan convincent i real que, certament, hi ha poc a dir. ¿Algú pot contradir al '10' quan diu que "fa temps que ni hi ha projecte, ni hi ha res. Es van fent malabars i van tapant forats quan passen les coses"? Es pot dir més clar com l'ha enganyat Bartomeu?: "El president sempre em deia que jo al final de temporada podia decidir si volia marxar o em volia quedar i al final no ha complert la seva paraula". O quan explica les raons per les quals va enviar un burofax: "Durant tot l'any li anava dient al president que me'n volia anar, que havia arribat el moment de buscar noves il·lusions, nous rumbs a la meva carrera i ell em deia que no, que ja en parlaríem. El burofax era per fer-ho oficial".
El jugador desisteix d'acabar als tribunals el seu litigi amb el Barça perquè no vol que aquest sigui el seu final després de 20 anys a l'entitat i no perquè tingui perdut el conflicte en un jutjat. Això ho sap tothom. I a partir d'ara, què? Esportivament, que Messi es quedi és poc discutible excepte per als fanàtics que sempre veuen conspiracions per tots costats. Com era millor que es quedés Neymar i no es va saber gestionar bé. Bartomeu no ha guanyat aquesta batalla. És del tot evident per més que llegirem contes de fades que explicaran el contrari. Ha quedat tocada la seva autoritat, ha posat en risc reputacional l'entitat, ha creat una crisi institucional sense precedents i ha dividit el barcelonisme.
Només pot dimitir per tots aquests motius però també perquè va dir que si ell havia estat el problema se n'aniria, i Messi no ha pogut ser més dur. Però en dubto, d'això. Ja s'encarregaran els corifeus de defensar l'indefensable. Fa molt temps que passa.

Surrealista reacció del Barça a la decisió de Messi

Surrealista reacció del Barça a la decisió de Messi

El club ha compartit un missatge a les xarxes socials fent referència a l'entrevista de l'argentí

Leo Messi ha comunicat a través d'una entrevista a Goal que es queda al Barça a contracor, per culpa de la negativa del president Josep Maria Bartomeu de deixar-lo marxar, a qui ha acusat de no complir la seva paraula. L'argentí ha repartit moltes garrotades al club i a la junta directiva i les seves paraules han estat de tot menys un afalac cap a l'entitat blaugrana. De fet, ha deixat ben clar que es queda per amor als colors, a l'equip i a l'afició i enfadat amb Bartomeu.
Tanmateix, el club blaugrana ha reaccionat d'una forma molt peculiar a l'entrevista. A través d'una publicació que han compartit a totes les xarxes socials, el Barça ha destacat només un fragment molt particular de les declaracions de l'argentí, on sí que parla bé del club. "Donaré el màxim. El meu amor pel Barça no canviarà mai", han compartit. Aquest missatge ha estat molt criticat a les mateixes respostes de les diverses publicacions que s'han fet. Missatges com "citeu tota l'entrevista, pocavergonyes" o "la part on ha dit que aquesta directiva ni té projecte ni té res també la posareu?" abunden entre les reaccions a aquesta piulada.
Profile photo, opens profile page on Twitter in a new tab
💙
❤️
Leo #Messi: “Donaré el màxim. El meu amor pel Barça no canviarà mai”

CRISI AL BARÇA Messi trenca amb Bartomeu: "No ha complert amb la seva paraula"




 Messi es queda al Barça, però no ho fa a qualsevol preu. L'argentí ha comunicat i explicat els motius de la seva decisió en una entrevista amb Goal i no ha deixat escapar l'oportunitat de criticar ferotgement la directiva de Bartomeu. Messi ha explicat que el principal motiu que l'ha fet quedar-se ha estat la inflexibilitat de la directiva i la seva voluntat de no entrar en una guerra judicial amb el club de la seva vida.
Moltíssims titulars s'han pogut extreure de les paraules de Messi, però el més impactant és el que va dirigit directament a Bartomeu. "Vaig dir al club, sobretot al president, que volia marxar. Li he dit tot l'any. Ell em deia que ja parlaríem. Per dir-ho d'alguna forma, no em donava "bola" al que jo li deia. El burofax era per fer oficial que volia marxar, que quedava lliure i me'n volia anar. No era per crear un embolic, ni per anar contra el club, sinó per fer oficial que la meva decisió estava presa", ha explicat Messi, tot just abans de criticar sense pietat la gestió de Bartomeu. "Fa temps que no hi ha projecte ni hi ha res, es van fent malabars i tapant forats."


Profile photo, opens profile page on Twitter in a new tab

Replying to @GoalEspana
“Hace tiempo que no hay proyecto ni hay nada, se van haciendo malabares y van tapando agujeros”. No se puede añadir mucho más ...
677 people are Tweeting about this

"Em deia que jo podia decidir"

Messi, que ha afirmat que tot i voler marxar ho donarà tot pel Barça durant aquest any, s'ha mostrat bastant contrariat amb la gestió de la directiva durant tot aquest any, en el qual s'ha sentit constantment ignorat i, fins i tot, enganyat. "El president sempre em deia que jo al final de temporada podia decidir si volia marxar o em volia quedar i al final no ha complert amb la seva paraula."
A més, ha volgut defensar-se davant les crítiques rebudes en els últims dies. "M'han dolgut moltes coses que s'han dit. Sempre he posat per davant el club. He pogut marxar moltes vegades per més diners. Ara necessitava un canvi i no m'han deixat fer-lo."
Sembla que tot i l'anunci que Messi segueix al Barça un any més, la relació amb la directiva està trencada, i fins que se celebrin les eleccions que allunyin a Bartomeu de la llotja blaugrana seguirà sent així.

dijous, 3 de setembre del 2020

Messi: la revolució que necessita Guardiola per al Manchester City

Nacional
Pep Guardiola porta ja un total de 4 temporades entrenant el Manchester City. Malgrat que ha aconseguit guanyar una quantitat important de títols, la Champions League, el trofeu somiat pel club 'citizen', se li continua resistint encara havent configurat una plantilla a l'altura de les circumstàncies.
Després de 2 Premier League, 3 Copes de la Lliga, 2 Community Shield i 1 FA Cup, el club necessita l'impuls necessari per tornar a aspirar a tot, més després d'una temporada on el Liverpool ha arrasat a la lliga anglesa.
Sense cap dubte, la notícia que Leo Messi estaria interessat a tornar a formar tàndem amb l'entrenador de Santpedor, així com amb el seu company Sergio Agüero o jugadors com Sterling, no sorprèn en aquests moments de la pel·lícula, ja que per molts és coneguda la gran relació que tenia el jugador argentí amb l'exentrenador del FC Barcelona.
Que Leo Messi pogués acabar recalant a les files del Manchester City suposaria un pas endavant a la plantilla del club dirigit per Pep Guardiola, però també un plus de motivació per a un jugador que ja ho ha guanyat tot amb el FC Barcelona. Els experts en prediccions futbolístiques ja estan començant a pensar en com seria una plantilla del City amb Leo Messi, una cosa que sense cap dubte els tornaria a portar a ser favorits per a la Premier League i a competir amb molta més solidesa per la Champions League, un objectiu que es continua resistint amb el pas dels anys.
En llocs on és fàcil comprovar com aquestes dinàmiques canvien les posicions de favorits dels equips, com per exemple en els nous llocs a Internet on poder apostar per equips anglesos, es comencen a veure canvis en les quotes sobre els màxims aspirants a la màxima competició europea, que aquest any ha guanyat el Bayern de Munic. Sens dubte, el City escalaria moltes posicions amb Messi a la seva plantilla.
Malgrat que el Paris Saint-Germain és una altra de les opcions que té Leo Messi a sobre de la taula -allà compartiria vestidor amb el seu també gran amic Neymar i una de les grans estrelles del moment com és Mbappe- sembla que l'opció que el veiem al costat de Pep Guardiola va creixent amb el pas de les hores.
Evidentment, el club anglès es veuria enormement beneficiat per les qualitats de l'argentí, però potser hauria de vendre's alguna peça de la plantilla per poder fer front als, potser, 200 milions que costaria l'operació. Sense cap dubte, estem davant el gran serial d'aquest estiu i dels últims anys.
 

dimarts, 1 de setembre del 2020

Guardiola hauria parlat amb Messi per intentar que seguís al Barça

Qualsevol nova notícia que apareix al voltant de la situació de Messi afegeix una dosi de debat i sorpresa major que l'anterior. L'argentí ha deixat més que clar que no té intenció de tornar a vestir-se amb els colors del Barça, mentre que el Manchester City està fent tot el possible per endur-se'l cap a Anglaterra. O potser no.
Pep Guardiola ha passat uns dies a la capital catalana per visitar familiars i amics i ha aprofitat per parlar diverses vegades amb Leo Messi. Per intentar encaixar-lo al sistema del City? Per acabar de definir els termes de l'arribada de l'argentí? Doncs no, ni de bon tros. Guardiola hauria intentat convèncer el crac de Rosario de què segueixi al Barça.

Messi Guardiola Barca Champions Europa Press
Messi i Guardiola durant la etapa que van compartir al Barça. / Europa Press.
El Manchester City estaria començant a dubtar sobre la rendibilitat econòmica de pagar un traspàs multimilionari per Messi, de 33 anys, i cada cop sembla més difícil que el futbolista aconsegueixi el seu objectiu de marxar gratis. Si així ho fes, l'operació suposaria 500 milions d'euros de despeses pel City Football Group, el propietari del Manchester City. Però si, al contrari, haguessin de pagar la clàusula que reclama el Barça, de 700 milions, el preu encara seria molt més alt.
Això, sumat a l'edat de Messi, que ja té 33 anys, comença a generar dubtes al club citizen, i Guardiola ho sap. El de Santpedor hauria estat parlant amb Messi per intentar aconseguir que el jugador afluixi la seva postura i acabi jugant una temporada més de blaugrana. i, un cop acabi la campanya 2020/21, tornar a valorar el fitxatge del 10 del Baça pel City. Bartomeu sembla que ha guanyat un aliat del tot inesperat.