dimecres, 29 d’abril del 2020

Pep Guardiola vol fitxar a can Barça i ja negocia amb un titular

Aquesta temporada hi va haver canvis al Barça: Ernesto Valverde volia seguir guanyant, però també donant relleus al seu equip. I per aquest motiu va prescindir d'Ivan Rakitic, per fer espai a Frenkie de Jong, i va començar confiant en Arthur Melo i Nélson Semedo com a titulars, tot i que les lesions i el canvi a la banqueta no han permès aquesta continuïtat.
Un d'ells, el lateral portuguès, va arribar a l'estiu del 2017 per convertir-se en el futur lateral dret del Barça, però passen els anys i Sergi Roberto li segueix passant la mà per la cara. I aquest fet ha obligat el Barça a replantejar-se el seu futur, i més sabent que necessiten ingressar diners per la crisi generada pel coronavirus. I ja hi ha un club interessat en ell: el Manchester City.
A Pep Guardiola, tècnic del club anglès, li agrada el portuguès, que ofereix velocitat i una capacitat molt alta de correcció en defensa, aspectes que falten al City. Segons informa l'Sport, el club de Manchester i el Barça tindrien molt encarrilada l'operació, que es podria tancar en les properes setmanes, i només faltaria negociar el preu de la sortida. El seu agent, Jorge Mendes, ja té via lliure per negociar.
Semedo Barça EFE
EFE
A més, el City voldria incloure en l'operació Joao Cancelo, lateral suplent i que fa uns anys, quan estava al València, ja va sonar per aterrar al Camp Nou.
El preu del fitxatge podria rondar (sense intercanvis) els 45 milions d'euros, una xifra que el Barça acceptaria de bon grat perquè fa tres anys va costar al voltant dels 30 milions. Però sembla que no arribaria a tant perquè Cancelo té molts números d'entrar en l'operació.
En temps d’incerteses, treballem per oferir-te respostes. ElNacional.cat és un diari que no té preu perquè volem compartir amb tothom el nostre projecte: explicar què passa a Catalunya des del punt de vista dels catalans, amb un periodisme valent, directe i compromès. Ara, però, en aquest moment delicat, la teva ajuda és més necessària que mai per a fer-ho. Pel preu d’un cafè a la setmana, pots sumar-t’hi tu també i contribuir a tirar endavant la nostra missió informativa, ja que el nostre projecte també és teu.

dilluns, 6 d’abril del 2020

S’ha mort Dolors Sala, mare de Pep Guardiola, a causa del coronavirus Tenia vuitanta-dos anys i s'ha mort a Manresa, segons que informa el Manchester City

Dolors Sala Carrió mare de Pep Guardiola, actual entrenador del Manchester City,  s’ha mort a vuitanta-dos anys a Manresa a causa del coronavirus. Així ho ha anunciat el club anglès des dels seus comptes oficials a les xarxes, on també ha expressat el seu condol per a la família. Diversos clubs de futbol, personalitats polítiques i del món de l’esport i periodistes han donat les seves mostres de condol a Guardiola.
Guardiola va donar al març un milió d’euros a la Fundació Àngel Soler Daniel per a l’adquisició i l’aprovisionament de material sanitari davant l’emergència de la pandèmia de la Covid-19.
Report diari sobre el coronavirus
Cada dia a les 22.00 podeu rebre al correu el resum dels fets més importants del dia relacionats amb la Covid-19 i informació addicional d'interès.
La família del Manchester City sentim molt haver de comunicar el traspàs de na Dolors Sala Carrió, mare del Pep Guardiola a l’edat de 82 anys, per causa del coronavirus.

Tothom al Club vol manifestar el seu condol i acompanyar la família Guardiola en un moment tan dolorós.






🙏 😢 BREAKING NEWS: Manchester City issued a statement saying that Pep Gurdiola's mother, Dolors Sala Carrió, has passed away at the age of 82 due to the coronavirus

Des del FC Barcelona lamentem la pèrdua de Dolors Sala, en aquests moments tan difícils, i ens sumem a les mostres de condol, especialment per a Pep Guardiola, familiars i amics. Descansi en pau. https://twitter.com/mancitycatala/status/1247164363707830280 


Lieber Pep, der gesamte FC Bayern ist in Trauer mit Dir und Deiner Familie verbunden! https://twitter.com/ManCity/status/1247162431467483136 



El Real Madrid C. F. lamenta profundamente el fallecimiento de Dolors Sala Carrió, madre de Pep Guardiola. Nuestro club quiere mostrar sus condolencias a su familia y a sus seres queridos.


El meu condol a tot la família, una abraçada molt gran. Descansi en pau. https://twitter.com/ManCityCatala/status/1247164363707830280 


Ho sentim pel Pep Guardiola i per aquesta gran família de Santpedor. Al cel sigui la Dolors Sala i que aquesta malaltia passi ben aviat. Massa dolor. // El coronavirus acaba amb la vida de la mare de Pep Guardiola http://ara.cat/_90dc4e65?s=t  vía @ARAesports




A més de recaptar per a la compra de material, la campanya també és per a poder finançar la producció alternativa –a través de la impressió 3-D– de respiradores artificials i altres elements de protecció per al personal sanitari.
VilaWeb necessita el vostre suport
El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.
Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb