dilluns, 27 de juny del 2016

Guardiola aprofita les vacances a Eivissa

RELAX EN FAMÍLIA

Guardiola aprofita les vacances a Eivissa


Guardiola aprofita les vacances a Eivissa
ANDREAS GEBERT / EFE
MUN818 MÚNICH (ALEMANIA), 16/07/2015.- El técnico español del Bayern de Múnich, Pep Guardiola, antes de posar para la fotografía oficial del equipo en Múnich, Alemania, hoy, 16 de julio de 2015. EFE/ANDREAS GEBERT
  • EL PERIÓDICO / BARCELONA
Diumenge, 26 de juny del 2016 - 22:26 CEST
Com moltes altres celebritats mundials, Pep Guardiola ha agafat un iot i se n'ha anat a Eivissa per relaxar-se. En el seu cas, pocs dies, ja que dijous passat encara estava per Barcelona, i la setmana que ve serà presentat com nou entrenador del Manchester City.
Guardiola, que està amb la seva dona, Cristina Serra, i els seus fills, s'ha afaitat la barba que lluïa fins fa uns dies i s'ha deixat les patilles blanques a cada costat de la cara que ha fet les delícies dels tabloides britànics, que han corregut a comparar el seu estil amb el d'Elvis Presley, el futbolista George Best i el músic Liam Gallagher, fan irredempt del Manchester City.
Mentre a Guardiola se l'ha vist poc en remull, potser treballant ja sobre el seu nou equip, a Serra se l'ha vist practicar pàdel surf.

Mostra la imatge al Twitter Mostra la imatge al Twitter Mostra la imatge al Twitter
Pep Guardiola on holiday in Ibiza. [The Sun]

dimecres, 22 de juny del 2016

Nolito es cansa del Barça i se'n va al City

Nolito es cansa del Barça i se'n va al City

L'equip de Pep Guardiola pagarà la clàusula de 18 milions i Luis Enrique es queda sense una de les seves grans peticions al club

Nolito es cansa del Barça i se'n va al City
VALERY HACHE

EL PERIÓDICO / BARCELONA
Dimarts, 21 de juny del 2016 - 20:30 CEST
A Nolito se li ha acabat la paciència amb el Barça. Després de mesos i mesos esperant que es concretés una oferta que mai s'ha fet efectiva, el jugador del Celta ha decidit canviar d'aires. Se n'anirà a la Premier. Al Manchester City, on Pep Guardiola l'espera amb els braços oberts. El club anglès farà efectiva la clàusula de rescissió de 18 milions d'euros i el jugador firmarà per tres temporades.

Una de les peces per les quals Luis Enrique més sospirava i que amb més insistència ha reclamat al club volarà a la Premier, segons va informar TV-3. Però en aquest cas no serà pel poder econòmic dels anglesos com ha passat en tants altres casos. Acostumat a pagar fortunes, aquesta vegada, el City s'emportarà una ‘ganga’ i un d'aquells jugadors molt del perfil de Guardiola. Ara podrà tenir-lo a les seves ordres com va pretendre en la seva època en el primer equip. Però llavors, Nolito, que estava al Barça B a les ordres de Luis Enrique, ja s'havia compromès amb el Benfica i no hi va haver manera que pogués fer marxa enrere malgrat que el tècnic ho va intentar.

El Barça va sondejar una cessió a l'hivern que va indignar al Celta i ara tornava a tenir aquesta petició de Luis Enrique sobre la taula

Luis Enrique, en canvi, es queda sense un dels fitxatges que més ha perseguit i que coneix bé de la seva etapa al Celta. De fet, va estar a punt de fer-se efectiu en el mercat d'hivern quan va demanar recuperar-lo. Però el Barça mai va acabar de fer el pas de pagar la clàusula i va sondejar una cessió amb una opció de compra a final de temporada. Però tot molt indefinit fins al punt que el Celta va denunciar que no havia fet cap gestió formal per fer efectiu el fitxatge. Els problemes econòmics del club van condicionar una operació que va semblar fer-se de cara a la galeria i per acontentar el tècnic, però que mai es va plantejar de debò.

RELACIONS DIFÍCILS

"El fitxatge de Nolito per a nosaltres mai va existir perquè no hi va haver negociació. Hi va haver una trucada al director general i hi va haver una conversa amb el president del Barça, en la qual m'exposa que no hi pot haver cap més forma que la cessió, i nosaltres ho vam rebutjar", va comentar el president del Celta, Carlos Mouriño. "Llavors ens van preguntar si podien buscar una altra forma que ens garantís totalment el pagament, li vam dir que sí i no la van trobar. Mai hi ha hagut negociació ni cap mena de discussió", va afegir. Les relacions entre els dos clubs, a més, van quedar trencades per la intromissió blaugrana en el fitxatge d'un nen del planter. En el partit de Lliga a Balaídos, la directiva gallega va suspendre el dinar amb la junta blaugrana en senyal de protesta per aquesta actitud i al del Camp Nou no van anar a la llotja.

Nolito, un dels destacats de l'Eurocopa, havia rebut altres ofertes de la Premier, però finalment la presència de Guardiola l'ha fet decantar-se pel City. De moment, és el segon fitxatge del nou projecte de l'equip anglès després de Gundogan per qui va pagar 25 milions d'euros.

 

dimarts, 21 de juny del 2016

Guardiola tendrá un ayudante ex azulgrana en el City

Guardiola tendrá un ayudante ex azulgrana en el City

  • Según el Mirror, Mikel Arteta, que también tenía ofertas de Tottenham y Arsenal, ya ha firmado por el club del Etihad Stadium

El Mirror asegura que Mikel Arteta ya ha firmado con el City para ser uno de los ayudantes de Pep Guardiola. COLLAGE ARSENALVIRAL
El Mirror asegura que Mikel Arteta ya ha firmado con el City para ser uno de los ayudantes de Pep Guardiola. COLLAGE ARSENALVIRAL (COLLAGE ARSENALVIRAL)
El ex azulgrana Mikel Arteta será uno de los ayudantes de Pep Guardiola en el Manchester City, como ha revelado el Daily Mirror .
Siempre según este diario británico, Arteta, de 34 años, ya ha firmado contrato con el club del Etihad Stadium, donde ejercerá de ‘mano derecha’ de Guardiola, cuya etapa como entrenador del ‘citizen’ arrancará coincidiendo con la temporada 2016-17.
Tottenham y Arsenal también lo querían
El ex centrocampista, que ha acaba de poner fin a su carrera como futbolista profesional en las filas del Arsenal, asimismo tenía ofertas del Tottenham y de los propios ‘gunners’, que lo querían para hacerse cargo de la cantera,
Sin embargo, Mikel, que estuvo en el FC Barcelona entre 1999 y 2002, con cesión al PSG incluida, ha preferido unirse a Guardiola.
Como explica el Mirror, los contactos para su contratación por parte del City se iniciaron hace dos meses.
¿Moverá hilos para traer a Stones?
Arteta asimismo ha militado en Rangers, Real Sociedad y Everton. Por su pasado ‘toffee’ podría mover hilos, como asimismo destaca la publicación, para conseguir el pretendido fichaje del central John Stones.

Noticias relacionadas
Guardiola quiere a un ‘peso pesado’ de la Juve
Ibra: “Soy amigo de todos los técnicos menos de Guardiola”

dimecres, 15 de juny del 2016

“Soy amigo de todos los técnicos, menos de Guardiola”

“Soy amigo de todos los técnicos, menos de Guardiola”

  • Zlatan Ibrahimovic, que aún no ha hecho oficial su fichaje por el Manchester United, dice que no cree que vuelva al Milan y que no está hecho para perder

Ibra no se ve aún de retirada
Ibra no se ve aún de retirada (Christophe Ena - Christophe Ena / GTRES)
A Zlatan Ibrahimovic se le puede tachar de casi todo menos de claro. En una entrevista a GQ, el delantero sueco ha hablado de su futuro, de sus entrenadores y de sí mismo. Ibra, que aún no ha hecho oficial su fichaje por el Manchester United, no piensa en retirarse. “Voy a parar cuando no disfrute, ahora todavía quiero aprender”. “Totti está como yo, y tampoco él debe demostrar ya nada”.
Sobre su posible regreso al Milan, afirma: “Digo dos cosas, quizás contradictorias. La primera es que no se sabe nunca. La segunda es que no se vuelve nunca donde se ha hecho historia. Considero Italia mi segunda casa y el fútbol italiano el más bonito del mundo: hay una pasión infinita, total. Algo que se parece a mi modo de entender el deporte. Y también la vida”.
De los entrenadores que ha tenido señala que “soy amigos de todos” y añade que “con el único que me he llevado mal es con Guardiola”. Sobre lo mucho que gana como futbolista, subraya que “no juego por dinero, lo tengo todo. Sólo quiero ver lo que soy capaz de ganar de más”. Y sobre su ambición sobre el campo, dice: “No acepto perder, no lo acepto. Lo he aprendido de la vida. Para mí cuentan la agresividad, la determinación y la concentración en mis objetivos. Mi misión es ganar”.

Guardiola quiere a un ‘peso pesado’ de la Juventus

Guardiola quiere a un ‘peso pesado’ de la Juventus

  • El lateral Lichtsteiner es uno de los objetivos de Pep para reforzar su Manchester City

  • Ya se habría producido algún contacto para el fichaje del suizo (‘mosqueado’ por la llegada de Dani Alves) por el club ‘citizen’

Guardiola, interesado en Lichtsteiner EFE/EPA/KAY NIETFELD
Guardiola, interesado en Lichtsteiner EFE/EPA/KAY NIETFELD (Kay Nietfeld - Kay Nietfeld / EFE)




Uno de los pesos pesados de la Juventus, Stephan Lichtsteiner, está entre los objetivos de Pep Guardiola para reforzar su Manchester City, según informa la web calciomercato. Siempre según dicho portal, ya se habría producido algún contacto entre las partes, aunque ahora Lichtsteiner está centrado en la Eurocopa-2016 que disputa con su selección, Suiza.
Según parece, Lichtsteiner está ‘mosqueado’ por la llegada a la Juventus de Dani Alves, ya que el suizo teme perder la titularidad en el lateral derecho. De ahí que cobre la fuerza la opción de que Lichtsteiner abandone este verano el club turinés, en el que milita desde 2011 y al que le une un contrato que acaba en 2017, con opción a un año más. El lateral helvético está abierto a ofertas, lo mismo que la Juventus si son superiores a 8 millones de eros.
No sólo Guardiola quisiera incorporar a Lichtsteiner y más aún si se marcha del City Pablo Zabaleta. Su extécnico en la propia Juventus, Antonio Conte, nuevo entrenador del Chelsea, acogería al lateral suizo con los brazos abiertos, al igual que dos clubs de la Bundesliga: Schalke 04 y Wolfsburgo.
.